VORES TØRRELOFT

Reklame:New Yorker væggen i jern & glas – næste færdig.

16. juni 2017

Reklame for Jern&Glas

Del 5

Processed with VSCO with a6 presetI mandags fik jeg den glade nyhed fra vores smed Benjamin, som står bag det Odense baserede firma Jern & Glas, at vores “vægge” er færdige og klar til levering og montering i dag – ALLEREDE! Vi havde bestemt ikke regnet med så hurtig levering… OVERHOVEDET! Projektet tog jo virkelig om sig efter min “gode ide” og lige pludselig stod vi ikke med en simpel glasvæg med en enkelt dobbelt dør! Vi stod med 4 dobbeltdøre – fra gulv til loft…. og en helt ny plan 😛

c41c9035-d14e-4df7-acab-f9a858b2157dFor ikke så forfærdelig lang tid siden besøgte vi Jern & Glas i Odense for at se til vores døre. Vi var så spændte! En ting er, at se tegninger, at photoshoppe og prøve at visualisere det projekt man har i sinde at få bragt til livs. En anden ting er at se det!

Jeg blev så lettet!! Jeg har hele tiden haft enorm tillid til at Benjamin nok skulle “greje” mine tanker og boligdrømme, men alligevel…. man bliver lidt usikker når det går op for én, hvilken forandring man er ved at skabe i et rum, som man lever i HVER dag og når man så også kaster lidt “Dirhamz” efter… så melder tvivlen sig.

Men helt ærligt… jeg får 130 % hvad jeg har ønsket mig og så har jeg fået den fedeste sparring. Jeg ved jo ikke hvad der kan lade sig realisere, ej heller har jeg tænkt så forfærdelig meget i praktikaliteter og daglig anvendelse. Men det har Benjamin heldigvis. Jeg er bare meget mere visuel end jeg er praktiker 😝.

cdaa90ac-8be1-4ccd-bd0c-72ef944f4ba2Altså vi er ikke de høje typer i vores familie – kærestemanden er måske den højeste med sine 175 cm…. Men prøv lige at se den ene dobbelt dør…. og dem får vi 4 af….lige ved siden af hinanden! WOW!

I kan se flere tegninger og tanker bag projektet i mit post: “New Yorker væggen i jern & glas er bestilt” – og så kan I se et photoshoppet billede af væggen i vores stue i mit post: “Vores rå jernvæg er kommet op…(agtigt)“… jaaaaaaah jeg er så spændt at jeg ikke kunne lade være 😛
17d701bf-d896-4d22-a1d5-0ef68805f4c8Jeg var virkelig i tvivl om hvorvidt dette rå og smukke jern skal lakeres sort. Det er virkelig smukt i sin helt rå natur med synlige svejsninger! Men altså… vi blev ved planen og valgte en sort mat lak.

…Og skulle jeg en dag bliver “bitter” over det sorte look = sandpapir  😛


New Yorker væggen – fra start til slut


Del 1 :  Vi skal have denne glasvæg i jern og en lille update på hvad vi ellers skal have bygget på Tørreloftet.

Del 2: En skillevæg i Gaffatape

Del 3reklame : New Yorker væggen i Jern & Glas er bestilt

Del 4 – reklame : Et Photoshoppet billede af jernvæggen i vores stue

Del 5 – reklame : Update: New Yorker væggen i glas &  jern er næsten færdig

Del 6 reklame : Opsætning af vores New Yorker glasvæg – lidt proces billeder af opsætningen

Del 7- reklame : Det færdige resultat : vores 4. sals drivhus: Jern & Glasvæggen er færdig

 • Reply
  Line
  16. juni 2017 at 16:17

  Eeeej jeg bliver helt misundelig. Det blir så flot det der!!! Wow. Jeg glæder mig vildt til at se det endelige resultat. Drømmer om noget lignende når vi en dag bor et sted, med lidt længere fremtidsudsigter.
  God weekend din heldige pomfrit!
  ❤️

Leave a Reply