VORES TØRRELOFT

Reklame: Balanceret organisk luksus i vores soveværelse + en konkurrence om 2x 2 Dunlopillo puder.

19. juni 2017

Reklame for Dunlopillo


dunlopillo_balance_box7

dunlopillo_balance_box5

Som så mange af vores andre rum her på Tørreloftet, står soveværelset også overfor en make-over. Nu er det første og det største af møblerne rykket ind i rummet – vores nye seng. Der kommer selvfølgelig en opfølgning eller 2 på make-overen. Næste skridt er nu at finde et par natborde, natlamper og alle de andre små detaljer der er med til at skabe et hyggeligt og roligt soveværelsesmiljø.

I alle de år jeg har boet i Danmark (som voksen) har jeg haft en boksmadras og en topmadras, hvis pris meget tydeligt afspejler søvnkvaliteten i sengen. En “ordentlig” seng har bare aldrig rigtig været en prioritet. Vores topmadras er med års mellemrum blevet udskiftet, når den blevet lidt for “mast” i et slags forsøg på at opretholde en nogenlunde sengekomfort. Altså faktisk synes jeg ikke vi sov dårligt i vores nu “gamle” seng, jeg har bare ikke haft særlig meget fokus på, hvor meget bedre man kan sove.

Faktisk havde jeg også en lang periode med en sovesofa, da jeg boede i min aller første lejlighed på Østerbro. Det var en 1 værelses taglejligheden på 35 kvadratmeter, som jeg havde skaffet på DBA – jeg var så stolt af min lille bitte hule! Badeværelset kunne man lige bakke ind/ud af på og i køkkenet kunne man lige akkurat stå 2 personer, hvis man nøje gav instruktioner om AL’ bevægelse i rummet. Sovesofaen var lavet af  100% blødt skum, så jeg kunne tydeligt mærke trælamellerne igennem den, når jeg skulle sove. Jeg brugte derfor 3 vattæpper som ekstra polstring, indtil jeg fik råd til at købe mig en topmadras for mine hårdoptjente baristaløn 🙂 Hahaha, sikke en opgradering jeg syntes det var!!!!

Med en større lejlighed kom pladsen til en “rigtig”seng…og den seng har jeg/vi faktisk haft i 10-11 år…

Jah, lige indtil nu faktisk….


Sengen i fokus er…


Sengen vi tester er en Dunlopillo Balance Box – hvor vi har hele 20 cm. mere plads end vi plejer (Sengen måler 160×200 cm). Det lyder måske ikke af meget, MEN det føles altså af meget! Jeg tror at kærestemanden er slemt begejstret for det, idet jeg har det med at indtage “supermand position”, når jeg er rigtig træt; ligge på maven, ene ben strakt, det andet trukket op, en arm strakt og den anden under hovedpuden 🙂

Eftersom sengen blev leveret i torsdags har jeg kun haft 4 nætter at teste den i, hvilket må sige at være lige i underkanten for at give en troværdig vurdering af den. Dog skal det nævnes at mit førstehåndsindtryk, udover at sengen er virkelig flot med sit sorte betræk og smukke egetræs ben, også føles VIRKELIG bekvem at sove i. Men, i følge Dunlopillos egne kloge sengehoveder, så tager det altså op til 4 uger at føle sig tilpas i en ny seng. Så I må lige forvente et “follow up post”, når vi har haft fornøjelsen af sengen lidt længere.

Da Balance Box sengen består af 2 individuelle boksmadrasser, er det muligt at vælge fasthed ud fra vægt, tilpasset den enkelte. Begge vores senge er i styrken “Fast”, da kærestemanden og jeg ligger i samme “vægtklasse” (60-80 kg). Selvom jeg har sovet super komfortabelt de sidste par dage, så er jeg kommet en lille smule i tvivl om fastheden og jeg tænker måske at jeg skulle have valgt en “medium”. Men nu giver jeg lige denne chancen i de 4 uger.

Skulle nogle af jer være bange for at stå i samme situation, så bytter Dunlopillo madrassen ud mod et gebyr, til en hårdere eller blødere madras 😉

Det føles helt afsindigt godt at stå ud af sengen, hvilket jeg tror skyldes en kombination af liggehøjden (som er noget højere end hvad jeg normalt er vant til ), men selvfølgelig også faktum at madrassen har 7 komfortzoner som sikrer at sengen tilpasser sig ens krop. Lige præcis dét er noget nyt for os – jeg tror ikke der er særlig meget “tilpasning” i vores  nuværende seng :).

dunlopillo_balance_box3

dunlopillo_balance_box8

dunlopillo_balance_box4Altså vi sover med lagen 😉 Men jeg tænkte at jeg lige ville vise jer topmadrassens fine struktur. Dunlopillos topmadrasser er udviklet af rene, øko-cerfitiserede  naturmaterialer og udviklet efter samme høje kvalitetsprincipper som madrasserne.ø


Konkurrence 


I samarbejde med Dunlopillo udlodder jeg 2 lækre Dunlopillo Puder til to heldige følgere.

For at deltage i konkurrencen skal du blot følge dette link over på min Facebook og kommentere i dertil linkede post, hvem du vil dele pude nummer 2 med, hvis du skulle være en af de heldige vindere (tag behøves ikke).
Du skal følge @dunlopillodanmark på Facebook for at deltage.

Vinderne trækker jeg den 11/9 (OBS : ændret dato for lodtrækning),ved hjælp af app’en Number Generator.

Pøj pøj til jer der har lyst til at deltage 😉

To be continued…

toyota dunlopillo_balance_box9

  • Reply
    Franziska van Kordenoordt
    25. juni 2017 at 15:40

    Dunlopino : de rene lækkerier!

Leave a Reply