VORES TØRRELOFT

◊ Ugens Favorit: BLAD

4. april 2015

Sidste Weekend var jeg forbi en af mine yndlings butikker her på Nørrebro; nemlig Bak i Jægersborggade. Tømmermændene var udtalte efter påskefrokosten med kollegaerne, så i samme gade, blev der hentet lidt proviant i form af Meyers vanvittige lækre kanelsnegle ( 2o kr. og vupti: man har et helt måltid – de er seriøst gode !). Målet med min lille slentretur ned igennem Assistensen, tværs over Jagtvej til Jægersborggade, var at få fingre i det nye plante-magasin “BLAD“. Jeg var i dén grad nysgerrig, set i øjnene af min plantebesættelse. Målrettet greb jeg magasinet, jeg betalte og med min snegl under armen, drog jeg på hyggelige Props i Blågårdsgade, for at gøre noget ved min dehydrerede tilstand og hyggelæse lidt.

Jeg er edder-begejstret for magasinet. Det er letlæseligt uden alle mulige penible fagtermer og indforståede beskrivelser, om planters liv og vækst. Det var hjertensskærende befriende at læse i ( og ikke kun fordi jeg havde tømmermænd). Damerne bag bladets mission er at sprede planteglæde, at samle; “…al den kreativitet, inspiration, æstetik og humor” som planter byde på. Det er et magasin til byfolket, der ikke har andre haver en de urbane og som elsker at dyrke planter i vinduet, på gulvet og på væggen.
Magasinet byder bl.a. på artikler som ” De Udødelige” (planter selvfølgelig), på “DIY” og faktisk også på en syrlig Gin drinkopskrift, der klart må afprøves. Desuden er magasinets A5 formats dejlig atypisk, papiret det er trykt på er super lækkert og billederne vanvittigt smukke – så BLAD ligger nu blandt mine Coffee table books og pynter.

Jeg glæder mig bestemt til de næste 3 magasiner, der udkommer i år – elsker når nicher dyrkes. Godt gået de damer !!!!!!

BLAD kan bl.a. følges hér, hvor de også har en blog og på IG.

P.S: Kæreste Københavnere: håber at se jer til Plantebyttedag d. 10 Maj her på Nørrebro ( læs mere her).

•⋱◊⋰•

 photo bladmagasin_zps1jimko8k.jpg photo bladmagasin1_zpsijug6qhy.jpg  photo bladmag_zpsc0uzg4dj.jpg  photo bladmagasinet3.1_zpsknykwomy.jpg

•⋱◊⋰•

  • Reply
    Sofie
    24. april 2015 at 21:55

    Fedt tip! Det ser virkelig flot ud, det blad 🙂

Leave a Reply