VORES TØRRELOFT

Et billigt, Industrielt & funktionelt skrivebord fra IKEA

28. februar 2017
All Photocredit: IKEA

ph140729IKEA gør det skisme godt i år, med reference til blogindlægget, som  jeg udgav i går:  “Mine 2 absolutte favoritter fra IKEA’s Stockholm Kollektion 2017“. De har nemlig også lanceret en industriel serie med navnet “Fjällbo“.
Man kan meget muligt argumentere for at det industrielle look, på mange områder, er en anelse “passé”. Personligt er jeg dog fortsat tilhænger og finder at enkelte elementer i hjemmet, tilføjer en kant og råhed, der kan nedtone et “pyntet” rums overall look.

Fjällbo serien består udover et sofabord, et tv-bord og nogle forskellige reolsystemer også af et lille computer skrivebord, som klart er min favorit i serien.
Og så passer det størrelsesmæssigt ind i der fleste hjem, men er klart eminent til de mindre. Skrivebordet rummer et lille opbevaringsrum, mulighed for at hænge ting fra gitteret på siden af møblet, og så er det til og med nemt at flytte rundt på, takket været hjulene i træ, som jeg synes er en lækker detalje.

Skrivebordsstolen der også er udført i den traditionelle industrielle stil hedder “Kullaberg og koster 399 kr.

Hvis bordet var større, så havde jeg meget muligt kastet mig over det. Men som det ser  ud nu, så leder jeg efter et større skrivebord, der kan stå frit i rummet, hvor jeg kan sidde på den ene side og hvor kærestemanden kan sidde forskudt, på den anden side. Drømme er arbejdsbordet Nyhavn (FJ 5380), tegnet af Finn Juhl – så smukt og enkelt. Spisebordet i samme serie, ville jeg altså heller ikke tøve med at købe, hvis budgettet ellers var til det. Et stort arbejdsbord er desuden også et veritabelt must ift. at min kaffe SKAL kunne placeres, udenfor fagte-vidde – jeg er den klodsede type 🙂

Læs også: Mit nye nørdergrej til forkælelse

ph140728Skrivebordet koster 499 kr. og måler: bredde: 100 cm, dybde: 36 cm & højde: 75 cm

ph140595Reolsektionen her på billedet består af et enkelt reol modul sammensat med dobbelmodulet, der bærer hylder i træ. Reolerne koster henholdsvis 499 kr. og 699 kr.

    Leave a Reply