VORES TØRRELOFT

Presseevent/reklame: Når Bolig møder Mode

11. marts 2016

Reklame for: Issey Miyake

imageSmukke fade og tallerkener fra den nye kollektion.
image De mest fantastiske men uhandige små kager.
imageI think I need a kimono in my life…
imageJeg bliver aldrig træt af Matcha.

I sidste uge var jeg til et skønt  “harmonisk” event hos Iittala i forbindelse med lanceringen af deres nye boligkollektion: Iittala X Issey Miyake. Her var der fokus på det at skabe harmoni i en hverdag, der ofte er præget af jag, pres og et nærmest dikteret krav om at “leve hurtigere”.

Eventet fandt sted i en skøn skøn lejlighed med udsigt over Kongens Have (Emil Thorup’s), hvor der bl.a. blev fremvist den sidste del af de ellers megt lange te-ceremonier. Efterfølgende drog hele forsamlingen ned i Illums Bolighus, hvor den stod på flere lækkerier og en flot ny og meget centralt placeret Iittala X Issey Miyake udstilling.

Kollektionen der omfatter 30 produkter, er opstået ved unikt samarbejde med japanske Issey Miyake, som er berømt for deres innovative tøj. I kollektionen indgår nemlig en række tekstilprodukter, hvor Issey Miyake’s særlige folde og plisseringsteknikker er blevet anvendt. Begge brands har på mange områder øje for det enkle og minimale formsprog, så resultatet må siges at være yderst vellykket.

Personligt er jeg mest begejstret for keramikken, herunder tallerknerne, kopperne og fadene – formen og farverne er simpelthen udsøgte!

I kan se den fulde kollektion her.

image imageimage

    Leave a Reply