VORES TØRRELOFT

◊ Jeg er i Magasinet WWW By Magasin

6. april 2015

 photo Skaeligrmbillede 2015-04-06 kl. 19.03.23_zpssa6hdc15.png

Jeg er i denne måned, at finde i Magasins Online magasin: ️WWW By Magasin️ på s.14-15. På s.17-18 giver jeg plantetips i artiklen “Palm Springs – grønt i boligen” . Smut gerne ind og læs den og se mere (hér). Bliv samtidig inspireret af alt det fine interiør, som man købe direkte via magasinet – så smart . Jeg bliver fremhævet sammen med 3 andre vanvittigt inspirerende boligindretningsnørder og fellow IG’ere/bloggere, nemlig @mikkeldahlstroem@sonoma.seven og @homesickblog.

I den smule tekst der er – har navneforvirringen været stor kan jeg se (eller også er det autocorrect der bare ikke vil være med haha). Læs evt. mit blogindlæg om at have et umuligt fornavn hér.

Billederne har jeg selv taget, som til så mange andre artikler 🙂

 

 

 

Leave a Reply