VORES TØRRELOFT

Ordnung muss sein !

28. december 2015

Jeg ved godt at det er fuldstændigt åndssvagt at blive ekstatisk over et par papirklips og at jeg ligefrem vælge at blogge er mig selv på grænsen til uforståeligt. Men, jeg kan ikke la’ være, fordi jeg synes skisme at de er fine. Prisen for disse kontorvenner er dog grotesk: godt og vel 100 kr. for 10 stk.!!!!! Sikke noget pjat! Måske jeg selv skulle gå i gang med noget kraftig ståltråd og en Pean Tang fra skadestuen 😛

Hvis man har kastet sin kærlighed på dem og ikke mener at ens papirbunker kan leve foruden dem, så kan de købe hér hos svenske Artilleriet

 photo pc_zpswrxefq7f.jpg

Photocredit: Artilleriet
 photo pc2_zpsezuuwcgq.jpg
Photocredit: Artilleriet
 photo pc3_zpsoiamwdnw.jpgPhotocredit: Artilleriet
 photo pc1_zpsajy4icq5.jpg
Photocredit: Artillerie

 photo pc4_zpsxifngkdz.jpg

Photocredit: Artilleriet
  • Reply
    Eva
    28. december 2015 at 20:49

    EBay eller Etsy må kunne hjælpe her! De er fine, men prisen… Av!

Leave a Reply