Ikke-kategoriseret

Sådan ser du dine mest liked IG Billeder 2015

31. december 2015

 photo IG2015_zpsqalecxgm.jpg

Året sidste dag har sneget sig ind. Statusen er gjort og jeg er skisme godt tilfreds – 2015 har været vild, travl og oplevelsesrig. Må 2016 bare blive halvt så fantastisk. Det tegner godt –  i hvert fald på oplevelsesfronten. Både Island og Tokyo står nemlig på rejseplanen og det gør et nyt kamera dermed også, selvom mit kun er et 1 år gammelt – jeg har været få hård mod det!

Instagram er en vigtig forlængelse af min blog og på mange måder min lille dagbog. Her til morgen brugte jeg hjemmesiden 2015bestnine til at se hvilke billeder, der har været de mest liked i år og jeg må sige at det er helt perfekt at det er de 9 billeder! De opsummerer nemlig meget godt essensen af ´15.

 1. Solen eksploderede bag denne bygning ved Dronning Louises bro, da jeg en morgen var på vej på arbejde. Det resulterede i at jeg kom lidt for sent på arbejde. Men, det var altså VIRKELIG pænt!
 2. Denne DIY til transparente rammer, dimsede jeg sammen til Magasin og den viste sig at blive virkelig populær. Jeg finder billeder over alt på Pinterest og jeg bliver næsten dagligt tagget på blogs rundt omkring i verdenen, som har brugt mine DIY. Man bliver helt glad indeni når andre har gavn af noget man har lavet…
 3. I november var min familie og jeg på ødegårdstur i Sverige. Vi boede det mest fantastiske sted, midt ude i en skov, langt væk fra andre mennesker. Noget af det smukkeste jeg ved er skove, tåge og søer – og kombineret går jeg i trance. Stormen Freja tog strømmen, hvilket viste sig at være noget så  hyggeligt! Alt mad blev lavet på bål eller “Alma” og hele hytten varmede vi op med brænde. Back to basics – trods en lille desperation da det gik op for mig at jeg ikke kunne få opladt mit kamera 🙂 Lige nu er vi ved at planlægge en ny ødegårdstur til februar – jeg råd købte jeg mig min egen lille ødegård.
 4. I 2015 begyndte jeg også at gæsteblogge for Bahne og i den forbindelse lavede jeg indlægget 1 skrivebord 3 styles, se de 3 indlæg her: 1, 2, 3. Dette billede blev også nomineret i Boligmagasinet stylist konkurrence og endte blandt de 10 bedste.
 5. Jeg elsker at “Chuck Bearry” er placeret i midten; en lille sort bjørn som pludselig stod ude foran vores hytte i Smoky Mountains i Tennessee. Vi havde kørt hele dagen i de smukke bjerge uden at have set en eneste bjørn og pludselig stod den bare der og kiggede på os.
 6. Planter planter planter…2015 var også året hvor jeg startede #anonymeplantesamlere – tak fordi i deler så mange fine billeder IG!
 7. Lidt flere planter. Da vi kom hjem fra vores Deep South Roadtrip, stod det på en ordenligt omgang plante-nusning i køkkenet…det så lidt voldsomt ud.
 8. Vores kære kære stue: ALT er skævt, kroget og bulet – men jeg elsker det! Vores nye gulvtæppe som vi købte på Ellos er en af mine bedste “nye” køb i 2015. I øvrigt kan jeg fortælle at jeg fra Januar og frem til Maj kommer til at lave et spændende samarbejde med Ellos 😀
 9. Den første morgen i ødegården – vi anede ikke hvordan omgivelserne så ud, fordi vi ankom da det var mørkt. Så da morgenlyset kom, blev vi mødt med den smukkeste udsigt – tågen var naturligvis prikken over i’et. Vi fór alle ud, børn som voksne i gummistøvler og gik på opdagelse inden morgenmaden…så gode minder <3
 • Reply
  Thea
  31. december 2015 at 11:21

  Super fede billeder og wow nr. 5 må have været så spændende

  glædeligt nytår

  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

 • Reply
  Sine
  6. januar 2016 at 10:04

  Har fundet andre fede på din IG, men man kan jo godt forstå at de har fået mange likes 😀 Hvem er ikke vild med den lampe? Skal skal hjem til mig en dag 😀

  //Sine

 • Reply
  Ane
  13. januar 2016 at 22:02

  Jeg er for første gang faldet over din blog i dag og har nu brugt hele aftenen på at kigge rundt – Arj men, det er den fedeste (!) blog. Din stil er SÅ fin og indlæggene er simpelthen så brugbare. Det kommer til at blive hårdt for min SU-baserede økonomi, at jeg har fundet dig og din blog. Av av! 🙂

Leave a Reply