Ikke-kategoriseret

◊ Nomineret som “Årets Blogger” til Design Awards 2015

21. juli 2015

 photo Design Awards_zpsglhbsic0.jpg

 

Jeg er fuldstændig målløs og helt vanvittigt overvældet, beæret, stolt og så edder-edder-glad at jeg ærligt talt har fældet en glædeståre og danset rundt om en af vores palmer herhjemme. Jeg er blevet nomineret til “Årets Blogger” til Design Awards 2015 , som afholdes af Costume Living, Boligmagasinet og Bo Bedre.
Jeg er nomineret sammen med nogle helt vanvittige store damer i bolig-blogland… det er altså helt ufatteligt. Så meget at jeg har måtte nive mig selv lidt i vinkedellen (det er jo der man er ømmest ik’?) hver gang jeg ser Award ikonet ved siden af mit hjemmekrusedullede sofa-logo. Det ville så afgjort være en løgn, hvis jeg sagde, at jeg aldrig har drømt om det; fordi joh så bestemt har jeg det! Jeg havde bare aldrig aldrig aldrig nogensinde troet at det ville ske – man er vel ikke indbildsk;P Men inden jeg kaster mig ud i at øve vindertale, booke limosine, frisør, make up artist og få en anerkendt designer til at sy sin størrelse 0 kreation om til mig, så må jeg nok lidt erkende, at der nok er et stykke vej til en sejr. Det er nemlig op til jer læsere, at stemme på jeres favorit boligblogger.
I kan stemme på den boligblogger der inspirerer jer mest lige hér og jeg ville da ærlig talt blive SÅ glad hvis det var mig 😉

Håber I har lyst til at stemme og som I kan se nedenfor, så er der ovenikøbet fine præmier at vinde, når man stemmer 🙂
 photo Skaeligrmbillede 2015-07-21 kl. 17.49.10_zpslzdtm41k.png

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-21 kl. 17.49.21_zpsrq7ep2cd.png

 

Yeah, der var den igen “Julia” – læs min indlæg ” Om at have et umuligt fornavn” ;P

 • Reply
  Nadia Kaplan
  21. juli 2015 at 19:07

  stort tillykke med nomineringen – så flot 🙂

  //www.neronoir.dk

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   21. juli 2015 at 19:10

   Tusind TAK – hvor er det sødt af dig 😀 TAK!!! 😉

 • Reply
  Mie
  21. juli 2015 at 19:27

  Det er så velfortjent. Jeg Elsker din blog og dit personlige præg på alting. Håber du vinder.

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   21. juli 2015 at 19:33

   TAk tak <3 Det betyder simpelthen så meget at du synes det – tak!!!! 😀

 • Reply
  pia svane bergstein
  22. juli 2015 at 9:50

  Hej søde Sheila, har stemt på dig! Hvilket jeg har gjort siden du for mange år siden var min kollega. Dette bla på grund af din gode grundmoral, din sans for æstetik, kreativitet og dejlige humor. Go for it girl <3<3

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   22. juli 2015 at 20:07

   Tusind Tak sødeste Pia :*
   Jeg lærte da og så et par ting eller 10 i Dingenoten, af dig 😀
   Tak for stemmen…det betyder SÅ meget!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Reply
  Jeanette Hald Pedersen
  22. juli 2015 at 19:51

  SELVFØLGELIG er du nomineret 🙂 Det manglede da bare andet!!! og SELVFØLGELIG vinder du. Har netop stemt på dig, da du har en fantastisk blog 🙂 Pøj-pøj.
  Kram Jeanette

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   22. juli 2015 at 20:05

   tihii..TAK 😀 Hvor er det sødt af dig!!! Uuha…jeg er oppe mod nogle store damer, med mange mange år på bagen og lige så mange følgere. Men jeg er noget så beæret og stolt, for hver evig eneste stemme jeg får. Så TAK altså :*

Leave a Reply