VORES TØRRELOFT

Mit Næste stoleprojekt

13. september 2013

 photo 1-laelignestol-001_zps49017e83.jpg
Mit aller aller første vintage møbel “Berta” trænger til en ordentlig omgang sandpapir, (evt. pigement), lak og sort tekstilspray. Så mit næste projekt går ud på at få slebet alt den gamle lak af og få jævnet ridser og ” skrab” ud, så hun er klar til 100 år mere.

Hynderne var til at starte med karryfarvede – men jeg tekstilsprayede dem sorte, da de var blevet helt umuligt plettetede. Nu har hynderne brug for en sort touch up, så jeg skal have bestilt noget mere tekstilfarvespray. 

Jeg får naurligvis bixet en lille DIY sammen med step by step billeder af istandsættelsen af træværket og hvordan jeg farver hynderne- liiige så snart Berta er færdig 🙂

 • Reply
  Astrid
  13. september 2013 at 11:08

  Hej 🙂

  Hvor effektivt er det tekstilspray, og hvilken en bruger du?
  Jeg har et par gamle stole med noget frygteligt stof på, som jeg ikke har råd til at få ombetrukket lige foreløbig, så synes nu det lyder mægtigt spændende med tekstilspray 😀

  Mvh. Astrid.

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   13. september 2013 at 12:06

   Jeg brugte den som man kan købe lige her

   Jeg brugte 3 flasker, men stoffet var VIRKELIG også karryfarvet – men den dækkede fint 🙂
   Nu ved jeg ikke lige hvilken type stof det er, men mit sugede ekstremt meget – det er sådan noget rigtig tykt møbelstof.
   Skriv og spørg forhandleren – da jeg skrev til dem sidst var de super gode til at rådgive mig i om hvorvidt “det var en god ide”.
   Håber det er svar nok…ellers spørg du bare igen 😉

Leave a Reply