VORES TØRRELOFT

Lampekærlighed

12. september 2013

 

 

1-1-IMG_1733

Så er jeg tilbage på bloggen efter mange mange dage på tværs, vandret, lodret og alt der imellem.

Men se…min svenske staldlampe, som jeg satte i stand og spraymalede (lige her) er kommet op og hænge. Jeg har sat en glødepære i – meget Co2-uvenligt og dyr i “drift” I KNOW – men sådan en lampe hvor pæren er så tydelig, kræver altså en fin pære – og der har glødepærer nu engang det fedeste lys ( syntes jeg:))

Men det skal lige siges, at glødepærer er UMULIGE at fremskaffe i butikker-  ihvertfald i en ret stor radius fra hvor jeg bor – så jeg måtte en tur på nettet.

Jeg er så glad for at være tilbage igen og jeg har super mange fede indlæg på vej og lidt konkurrencer 🙂

 • Reply
  Julie
  12. september 2013 at 7:01

  Hvor er den skænk/lille kommode fra?
  Er helt vild med den! 😀

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   12. september 2013 at 7:16

   hej julie 🙂 Det var en jeg fandt på gaden med et ” giv mig et nyt hjem” skilt på. Der er desværre ikke noget producent/designer navn på

 • Reply
  rikke
  12. september 2013 at 13:15

  Ihh hvor er den fin!
  Vil du ikke lave et indlæg om dit flotte spisebord? Står selv og skal igang med at bikse ét sammen, og dit er præcis det jeg går efter 🙂

 • Reply
  Trine
  14. september 2013 at 20:29

  Er vild din stil og din blog og finder masser af inspiration her. Hvor er den fine plakat mon fra?

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   15. september 2013 at 8:47

   Den er fra den amerikanske webshop society6.dk ( der skulle gerne linkes direkte til plakaten)
   Den størrelse jeg har, er den der hedder “large” og som koster ca. 200 kr.
   Det kan godt være at det er lidt dyrt for en plakat – men det er altså virkelig en lækker kvalitet og så går pengene direkte til den enkelte kunstner.
   Nu har jeg købt en del hos dem og jeg har aldrig oplevet, at plakaterne bliver nuppet i told.
   Til og med idag er der gratis forsendelse ved køb over 50$ …så hvis du skal have mere én ting er det smart! Ellers så vent et par uger, de plejer som regel at have et par dage om måneden med helt gratis forsendelse i hele verdenen:)Jeg laver et indlæg med den gratis forsendelse, hvis jeg opdager det 😉 Og tak for dine fine ord 😉

   • Reply
    sabrina
    30. september 2013 at 21:21

    Har du nemt ved at finde rammer til billederne når plakaterne er i inch? 🙂

    Overvejer om jeg skal købe med eller uden ramme nemlig

    • Reply
     Frøken Overspringshandling
     1. oktober 2013 at 8:12

     Jeg ville ikke købe med ramme hvis jeg var der dig..så bliver varen så dyr at du risikerer at den bliver snuppet i tolden også er det lige pludselig en meget dyr plakat. Jeg har købt Fjällsta rammen fra Ikea, som måler 50 x 70 cm. De fleste society6 plakater har en “marv” på 1 inch, som man kan bruge til at trimme plakatens størrelse.Når jeg har skulle skære mine plakater til har jeg brugt en hobbykniv også har jeg lagt ramme-bagbeklædningen oven op plakaten og skåret efter den 🙂

Leave a Reply