VORES TØRRELOFT

African Touch

12. marts 2016
image

4 af mine nye flettede fade. Keramik Månen er lavet Caroline Arnecke som står bag spirende Meadow Ceramics. Hendes fine kreationer forhandles i Finderi

Jer der følger mig på IG (@frk.overspringshandling) har vidst godt bemærket en temmelig iøjnefaldende tendens til at hive flettede ting med hjem; kurve, fade, tasker, ophæng og møbler. Alt hvad der kan ligne flet giver mig et sus i kroppen og vilde øjne, imens jeg febrilsk leder efter mit dankort og skubber andre mennesker væk, der så meget som har eyeballet “mit”.
Flettede ting i naturfarver passer generelt bare godt ind i min Boho-plantebefængte- dansk design fra 50’erne- indretning.

Lige før jeg tog afsted på denne tur, slog jeg et smut forbi African Touch lige overfor Torvehallerne ved Nørreport station. Det endte med at jeg gik fuldstændig bananas i håndlavede fade fra Zimbabwe. Fadene er lavet af Zienzele Foundation, som er et kvindeprojekt der støtter forældreløse børn – mit blødende dankort gjorde altså en god gerning, hvilket jeg trøster mig med.

Planen er at de skal op og hænge på væggen. Forleden fik jeg limet ophæng på og i går blev væggen malet – så nu er jeg snart klar til et nyt vægprojekt 🙂

image
imageimageDenne funky potteskjuler kom ikke med hjem, men det gjorde tasken i baggrunden.

    Leave a Reply