VORES TØRRELOFT

Reklame: The Vintage Collection – jeg fik fat i den

21. august 2017

Reklame for Ellos

img_9661reklameI sidste uge var jeg en af de få heldige, som fik fingrene i noget af ELLOS nye Vintage Collection – en kollektion der udelukkende rummer unika håndplukkede produkter fra Sveriges loppemarkeder. Der er altså kun én af hver ting! Man kan diskutere om det er synd, at en stor virksomhed som ELLOS indtager landets loppemarkeder og opstøver alle “skattene”. Men jeg synes faktisk det er tiltalende, at de ser et marked i IKKE at producere for at glæde deres kunder – at de vælger at have et bæredygtigt fokus, der giver deres kunder mulighed for at indrette sig mere personligt, unikt og samvittighedsfuldt med tidsløse genstande.

Vintage Collectionen sælges ud fra “først til mølle princippet” og den er faktisk allerede udsolgt, hvilket bevidner om en stor succes. ELLOS opfordrer til at man holder øje med deres hjemmeside, da nye fine vintage produkter selvfølgelig er på vej. Så det er lidt ligesom en rigtig “loppe-skattejagt” – man skal hele tiden holde øje – if you snooze you lose 😜

img_9660Dette gamle original billede var også en del af ELLOS Vintage Collection, sammen med rammen. Kollektionen rummede også et andet billede, som jeg desværre ikke nåede få fingrene i. Billede er signeret, så jeg må have gang i lidt research for at finde ud af hvem vedkommende er og hvad han/hun ellers har lavet.

img_9661ELLOS er generelt rigtig fint på vej ift. at sætte sig bæredygtige og bevidste mål for fremtiden. Under titlen “Today is Tomorrow” har de samlet et fint overblik over nogle af de initiativer og principper de arbejder ud fra, for at skade vores planet mindst muligt. Men skulle ELLOS imponere mig endnu mere – så skulle de arbejde lidt mere på deres emballage. Der bliver brugt store mængder flamingo og bobbelplast når jeg får leveret pakker 🙈. Jeg forstår behovet for at pakke produkter godt ind og derfor håber jeg at ELLOS måske vil se på kompostbart biofyld istedet i fremtiden. Med det sagt… thumps up for dette nye tiltag – jeg håber det vokser og priserne selvfølgelig forbliver rimelige 🙂

img_9659Den høje tyske gulvvase er fra Scheurich Inka. Den chunky grønne glasvase pynter i  “klynger” som denne, men aldeles også på bordet når behovet opstår for lidt vilde blomster. Vasen er fra Ruda Glasbruk, imens den lille brune vase er ukendt.

    Leave a Reply