HVERDAG

A Few of my Favorite Things #3 – Wilderness Edition

17. august 2017

Tasken er så småt ved at være pakket til vores 2 uger i den svenske Vildmark –  Novra hvor jeg glæder mig og endnu mere nu, hvor jeg har tilføjet en ting vi skal på vores 9 årsdag! Noget som jeg faktisk ikke rigtig ved om jeg kan få kærestemanden overtalt til. Han stod nemlig trygt på jorden da jeg paraglidede I Island og han stod med svedige hænder på Halvandet, da jeg sidste sommer bungee jumpede fra en kran. Måske I fornemmer at jeg vil jeg udsætte ham for højder. Og det er også sandt. Gad vide hvad han siger til “dét”! Jeg bliver nok snart nød til at fortælle ham hvad vi skal, så han kan nå at forberede sig mentalt. Altså jeg tror ikke, at jeg er heeeeelt ude på dybt vand, fordi vi før har haft det på tegnebrættet. Men den gang vidste han godt, at der var god sandsynlighed for helligdagslukket og dårligt vejr – så måske han bare var kæk? Jeg tror dog, at han kommer til at elske det – han skal bare lige over den første “forhindring”.  (han har fået skarpe instrukser om ikke at læse med i dag 😆).

Oki oki, jeg kan ikke lade være med at vise hvad vi skal – vi skal Zipline ved “Little Rock Lake”  på deres ekstrem bane “Kamikaze” – en 4 timers zipline og vandretur. Det bliver helt fanstatisk – håber jeg !Her er en IG Video fra en af de tårne som man bl.a. Zipliner fra. Det bliver den fineste flyvetur mellem træerne med op til 80 km i timen. Hvis jeg er ekstra tarvelig køber jeg et spideman kostume til ham 😂. Det bliver vores mest romantiske årsdag til dato;  mig der er høj på adrenalin og Allan der popper Imodeum plus piller i et væk! Kærlighed !!!

Nåh….

Den første uge bliver helt uden strøm (foruden den strøm som bilen kan give os). Så kærestemanden var i går ude og købe strømbanke! Blot fordi tanken om at mit kamera går tør for batteri, giver mig indre uro! Jeg fortrækker at min telefon går kold, fremfor mit kamera! Altså det må ikke ske! Og nu går jeg også med tanker om at købe et Go Pro kamera, sådan lige på falderebet! Det skal jo også oplades!! GISP jeg fortryder, at jeg ikke købte et solcelle-device – fordi det bliver jo solskin!

Alt det praktiske tøj er pakket: skiundertøj, vandrestøvler, vandresokker, min islandske sweater (min eneste regret i Island: at jeg ikke købte en mere), huer, uldne og almindelige strømpebukser, badetøj, håndklæder – basically tøj til al’ slags vejr – men alligevel ikke for meget! Udstyret er klart, foruden en førstehjælpskasse og et skovflåt-kit – det må vi købe i morgen. Playlisten er ved at blive fabrikeret. Vores Tagine er blevet leveret, så jeg kan lave min farmors Tagine – simret i timevis på bålgløder. Dog ikke med dromedar kød, men med lam, hvis jeg ellers kan få overtalt kæresten til at ikke al’ lam smager af “uld”. Backgammon er pakket ned, pandelamperne & tøjrullerne er klar, så vi hver aften/ved lejlighed kan tjekke hinanden for skovflåter, bålmadopskrifterne er håndplukket! VI ER KLAR!!!!!! Klar til alt det planlagte og alle det uplanlagte!!!!! Og TÆNK at vi kun skal sådan en lille tur over Øresund, før sådan en magisk Road Trip kan lade sig realisere. Vi bor altså godt her i Danmark – strategisk placeret med eventyr i alle retninger!

Vores Tørreloft er også snart klart til at blive “swap’et” med en familie, som vi swap’er forskudt med til næste sommer (mere om det en anden gang). Elmer er blevet forberedt på sin plejefamilie og planterne får lidt ekstra opmærksomhed.

Ikke al tiden skal gå med at vandre i områderne og være praktisk klædt på 😊. vi skal også bare sidde ved bålene, hygge os, ligge på badebroerne, slappe af, spise s’mores (prøv at dyppe skumfiduserne i Bailys inden de kommes over bålet). Dog skal jeg lige medtænke med al’ min påklædning at jeg er myggenes favorit menneske! Over 60 myggestik på et ben har jeg præsteret at få samlet sammen! Måske jeg skal have et spiderman kostume på ?!

shopmyfavorites3

Indeholder Reklame Links:

1 / Cold Shoulder Flutter Sleeve Dress fra Urban Outfitters – den har jeg faktisk lige købt i forretningen på Strøget – yndigste!

2 / Enbobo Knit fra Envi – uundværdlig når den Islandske er for varm.

3 / Brunt Bælte fra H&M

4 / Regnjakken fra Rains er min eneste fortrydelse, at jeg ikke har fået bestilt i tide. Den brændte røde farve er simpelthen så fin – også på møbler og vægge :)

5 / Denim shorts fra & Other Stories er idelle med et par strømpebukser indenunder – jeg tror det bliver mit favorit outfit, hvis vejret er til det. FAKTA’s strømpebukser er gode og så er der ikke dømt økonomisk nedsmeltning, når mange af dem garanteret går i stykker pga. min motoriske kreativitet (klodsethed).

6/ Fineste håndlavede rygsæk fra Western Bound

7 / Viking Gummistøvler – pæne og simple.

8 / T-shirt Baum & Pferdgarden

9/ Ruskindsjakke fra Levi’s

10 / Hue fra Magasin. Denne har jeg faktisk allerede købt – den sidder så godt på mit lidt store hoved 🙂

 

 

 • Reply
  Marianne
  17. august 2017 at 14:26

  Jeg er rædselsslagen for flåter 🙈 Er I vaccineret for de der farlige sataner, de har i Sverige?
  Mht myg: Du ved det sikkert allerede, men myggespray med ‘deet’ i er vejen frem! Jeg ved faktisk ikke, om man kan købe det herhjemme? Vi købte noget i Canada, og det var SÅ effektivt! Har selv engang været ankelløs og med blodsprængninger op og ned af benene takket være myggestik.
  Derudover: Shiiiiit, hvor lyder det lækkert! Jeg er SÅ misundelig og håber I får en helt fantastisk tur. Glæder mig til masser af billeder – håber du har strøm nok 😉

Leave a Reply