VORES TØRRELOFT

Når tøjet skal dufte af mere

16. august 2017

1Der er jo for sådan ikke noget revolutionerende over “pap” tilsat duft. Det har “Wunderbaum” fuldstændig perfektioneret og brandet sig på, om dog målet for duften er en anden end dem jeg her fremviser. Svenske L:a Bruket, har netop lanceret 3 forskellige Fragance Tags, som jeg finder ret stillige og garanteret også velduftende, kender jeg L:A Bruket’s duftunivers ret.

Black Oak, vil meget muligt være min favorit. Jer som har fulgt med i lidt tid, ved at jeg har svaghed for alt der dufter af træ (eller af mose, som kærestemanden mener 😂).  Tag’sne kan hænges tøjskabet, på døren eller evt. på håndklædeholderen på badeværelset, men da selvfølgelig også bilen, hvis Wunderbaumet bliver en tand for kemisk!

I kan finde øvrige L:A Bruket produkter her og de fine tags til her.

tag2 tag3

 • Reply
  Charleigh Charlotte
  19. august 2017 at 6:08

  Ok – det var jo et stykke pap man godt gider investere i 😀 Tak for tippet!

 • Reply
  Stine
  2. september 2017 at 13:49

  De er da super fine dem der..jeg bruger altid duft pinde, men de der er da et fint alternativt 🙂

Leave a Reply