VORES TØRRELOFT

Reklame: Drømmeskænken er flyttet ind på Tørreloftet

7. september 2017

Reklame for Homeish

homeish-1 sponsoreret-afI søndags kom vi hjem fra vores road trip i det svenske. To ugers fantastiskhed sluttede brat, det øjeblik vi trillede forbi “Danmark skiltet” på Øresundsbroen. Nu var vi officielt “hjemme igen”. Alt det magiske var slut eller sådan føltes det i hvert fald. Selvom om en u-vending var det jeg allermest havde lyst til at bede kærestemanden om, så var der i hvert fald tre ting der forebyggede det:

1 / Uldtotten Elmer ventede på kys og nus. Hvor kan man bare savne sådan et dyr!

2 / Mine planter… havde de overlevet mit fravær ?

3 / SKÆNKEN ventede på mig! Jeg var så edder nysgerrig efter endelig at se den skænk jeg havde fået leveret fra HOMEISH. En skænk af mærket Nordal, som jeg virkelig havde haft øjnene på i lang lang tid og som havde stået og ventet på mig i over 2 uger! Til jer som ikke kender HOMEISH, så er det en forholdsvis ny og virkelig inspirerende interiørbutik i Sydhavnen, med tilhørende webshop. Butikken er et must, hvis man er særlig vild med Nordals fine interiør univers. HOMEISH har nemlig blandt andre spændende danske brand, håndplukket nogle af de fineste sager fra Nordals kollektioner (bonusinfo: butikken har åbent ALLE ugens dage).

Jer der følger med på Instagram fik et lille indblik i den elendighed jeg var havnet i, i dagene op til road trippen. Både lungebetændelse og bihulebetændelse gjorde et gevaldigt indhug i den første uge af min 3-ugers ferie og reducerede den til en temmelig mat uge, hvor jeg kæmpede for at få bare lidt ferievibe ind, som erkendt var temmelig påtaget – fordi manner hvor havde jeg det skidt. Om lørdagen, dagen inden vi tog afsted, var den helt helt gal. Jeg havde feber for 4. gang, jeg var skidt, alt gjorde ondt og så led jeg af overvældende træthed. Men allermest var jeg grædefærdighed over den road trip jeg havde glædet mig sådan til, nu skulle starte så edder-fantastisk-dårligt. Jeg havde så ondt af mig selv og endnu mere fordi at…

…nede i et erhvervslokale i vores andelsforening, havde HOMEISH om fredagen leveret min drømmeskænk. Jeg ville SÅ forfærdelig gerne ned og hente den om lørdagen, men tanken om at slæbe den op på 4. sal var ikke lige en opgave jeg magtede med gummi-arme og bankende bihuler. At pakke hele skænken ud af den beskyttende indpakning, så jeg som minimum bare kunne se finheden, overvejede jeg kort, blot fordi jeg var så pokkers nysgerrig. Men jeg erkendte dog hurtigt, at det ville være fjollet. Vores opgang er nemlig stejl og det ender ofte med at lidt større møbler får knubs. Så jeg bed nysgerrigheden i mig! Og det gjorde jeg i imponerende to uger, imens vi trillede rundt på de svenske veje! Sikke en bolig-gyser 😂.

Kærestemanden blev dog sendt ned for at besigtige leveringen, imens jeg lå i sengen med al min elendighed og ynkelighed. Det viste sig at være en god ide! Der stod nemlig en lille overraskelse til mig oven på den store kasse! At modtage overraskelser når man er syg kan altså være en lille rar midlertidig “opkvikker” ! Overraskelsen var et terrarie fra Green Factory, som også forhandles hos HOMEISH. Planteglæden var total og jeg følte mig ikke nær så “snydt” for ikke at kunne se mit nye vidunder. Det var en mere end godkendt “trøstepræmie”!

Terrarier er faktisk den ideelle plante, til plantemorderen! Hvorfor kan I læse længere nede i postet 😉

Da vi trillede ind på Nørrebro, fra det svenske, viste det sig at der var arbejdsweekend i foreningen, så vores gård var fyldt med hjælpsomme mennesker, som kunne hjælpe kærestemanden op med skænken. Det var virkelig rart. Jeg tror nemlig ikke at jeg havde været en god løftepartner… sygdoms-gummiarme eller ej.

homeish-6Placeret midt på stuegulvet, blev skænken på ét splitsekund pakket ud og samlet. Og nøj hvor er den meget pænere end på billederne, om end jeg ikke troede det muligt!

Mange af vores møbler herhjemme er gamle danske design møbler, så når vi skal have “nyt” er det vigtigt, at det nye passer ind og ikke skiller sig for meget ud. Vores nye skænk har den fineste retro vibe og er fremstillet i en kombination af mangotræ, mandeltræ og gyldent jern.

homeish-9Skænken er delt op i to dele; bag den mørke låge gemmer der sig en hylde der er sepereret fra rummet med de lyse dobbeltlåger (hylderne er ikke justerbare). Jeg er vild med den mørke låge i  rillet træ – det er en super fin detalje som virkelig giver møblet kant. Trods sit meget bastante look er skænken utrolig “let”, da den ikke voldsom stor. Rummene er gode, med en fin højde, så både flasker og opbevaringskasser nemt kan stå der.

ter1Man får helt lyst til at lave sine egne små terrarier eller erhverve sig nogle flere – en masse små “samfund” 🙂

homeish-12

homeish-15I Paris ligger enhver botanik-elskers drøm: Atelier Green Factory – en lille butik der har specialiseret sig i at lave små unikke håndlavede økosystemer. HOMEISH forhandler eksklusivt disse terraier, der ved hjælp af fotosyntese sikrer at systemet kun skal mistes med vand hver 4-8 måned! Vildt ikke? Og ganske ideelt for dem som har svært ved at huske det med vanding; 2-3  gange om året kan de fleste nok godt huske at vande. Det er også let at se hvornår terrariet skal vandes; det skal det når der ikke længere er dug/kondens på indersiden af glasset, eller hvis mossen i bunden går fra mørkegrøn til lysegrøn/brun.

homeish-8

Jeg har lavet en lille bitte stop motion film som I kan se på Instagram . Der kan I se hvordan skænken ser ud indeni 😉

 

fvortiier

homeish

1/ 2/ 3/ 4/ 5/ 6/ 7/ 8/

I kan her se nogle af de andre fine skænke som forhandles hos Homeish.

 • Reply
  Louise
  7. september 2017 at 13:26

  Den er mega fin den skænk! Og det ser virkelig godt ud op i mod murstens muren.
  De har bare virkelig nogle fede ting Homeish 😀

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   7. september 2017 at 16:17

   Tusind tak – den er noget af det fineste altså!
   Og Homeish har bare virkelig sans for at udvælge produkter til deres butik!

 • Reply
  Mette
  7. september 2017 at 16:20

  Tak for tip! Jeg Kendte slet ikke den forretning og den skænk er hermed på ønskelisten! Ved du om de har den stående i deres forretning så man kan se den live ?:)

 • Reply
  Louise
  7. september 2017 at 23:33

  Velkommen hjem fra ferie. Det har været så spændende at følge med 🙂

  Og super smuk skænk. Jeg synes dog ikke Nordals kvalitet lever op til deres priser.

  Hvor er det lækre tæppe mon fra?

 • Reply
  Amalie
  11. september 2017 at 15:14

  Hvor er dit tæppe fra? Det der ligger foran din fine nye skænk 🙂 Det er jeg ret vild med!!

Leave a Reply