VORES TØRRELOFT

Reklame: På hoved i seng og sov godt i balance

11. september 2017

Reklame for Dunlopillo

dunlopillo_balance_box-22

sponsdunloSå er det tid til mit sidste post i denne lille “senge føljeton“, som for mit eget vedkommende virkelig har sat fokus på vigtigheden af en god søvnkvalitet.

Hvis I har lyst til at læse lidt om sengen, om hvorfor jeg var usikker på sengens “styrke” til at starte med, om min pludselige lidt underlige skavank der forsvandt eller om et lille aften ritual jeg har, så kan I læse om det her : del 1, del 2 og del 3.

I  del 1 kan I også få et bedre syn af vores Balance Box seng, da der er billeder af den uden sengetøj. Den er nemlig mægtig pæn sengen – organisk og i balance med vores øvrige soveværelse indretning. Med det sagt har den nye seng også medført en farlig masse sengetøjs shopping, som I også kan få syn for i de øvrige 3 posts. Dette fine stribede sengesæt værende fra H&M Home.

dunlopillo_balance_box-22

Husk at I  jo altid er mere end velkomne til at skrive og spørge, hvis der er noget I gerne vil vide om vores seng fra Dunlopillo

dunlopillo_balance_box-11Det er sandt når jeg skriver, at det virkelig har betydet alverdens at få skiftet den gamle hårde seng ud med én der faktisk “passer på vores kroppe” når vi sover. En ting er, at vi kan mærke det på søvnkvaliteten og i vores kroppe når vi vågner – her og nu! Men det er virkelig også rart at vide, at beslutningen om at udskifte sengen, sandsynligvis også har ergonomisk indflydelse på vores kroppe og motorik  når vi bliver ældre. Så jeg føler mig mægtig ansvarlig på det område! Sikke jeg har “fremtidssikret os” 🙂

Nu satser jeg på at kunne stå i bro som 91-årig og at kærestemanden kan lave flikflaks ad libitum, til den tid!

At have en god seng handler nemlig også om at passe på sig selv…

…noget jeg generelt skal jeg blive bedre til. Med to jobs og treholdsskift bliver både krop og sind sommetider lidt træt, for at sige det mildt.
De fleste mennesker besidder en flig af erkendelse af at skulle passe bedre på sig selv, når livet er travlt, kaotisk og presset. Det er i hvert fald noget jeg ofte hører fra min omgangskreds eller fra de patienter jeg møder i min akutmodtagelse – ” de ved det godt”. Men handling lader ofte vente på sig. I særdeles hvis man er meget stædig anlagt og pokkers udholden eller hvis man er helt derude hvor man har startet autopiloten. Jeg siger ikke at en ny seng fikser al’ “uroen”! Bestemt ikke. Men at ligge godt, at sove bedre har helt klart givet mig noget velvære og overskud. Og så er det rart at vide, at jeg gør noget godt for mig selv, uden det kræver noget. Jeg skal bare “ligge” mig… og det er da ret nemt 🙂

kondunloSå blev det også tid til at trække en vinder i Facebook konkurrencen om 2 Dunlopillo allergi- og miljøvenlige hoveder. Vinderen er Pernille Skov Mühlbach – som har fået direkte besked.

dunlopillo_balance_box-1

 

 

 • Reply
  Trang
  24. september 2017 at 12:32

  Hej 🙂

  Jeg vil høre hvor har købt de fine strikpuder fra? De er helt vildt søde. 😉

  Mvh
  Trang

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   4. oktober 2017 at 10:32

   De er fra danske Au Maison 🙂

 • Reply
  Trang
  3. oktober 2017 at 13:55

  Hej

  Jeg vil høre hvor du har købt de fine strik puder fra? 🙂

  Mvh
  Trang

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   4. oktober 2017 at 10:30

   De er fra danske Au Maison 😀

Leave a Reply