VORES TØRRELOFT

Endelig kom løsningen: Sådan “gemmer” du dit TV – “The Frame” fra Samsung

12. juni 2017

Ophold sponsoreret af Samsung


11p_rgb_0601Vi er mange, som har svært ved at integrere TV’et i indretningen. Vi vil gerne have den “sorte boks“, men vi vil helst ikke kunne se den, når den er slukket. Den stjæler plads på væggen og er generelt bare svær at være begejstret for, når der intet er på den, til at begejstre os. Det er ambivalent af pommerens til, når vi kun vil have “den” noget af tiden.

Samsung har dog nu løst dilemmaet og sørget for at vi aldrig mere behøver bemærke den “sorte boks“!!!

Det er en ret smart løsning de er kommet op med! Jeg har virkelig ofte tænkt hvornår der mon ville komme en troværdig løsning a la denne! Faktisk har jeg på et tidspunkt selv fiflet lidt med trælister for at skabe lidt den samme effekt, som Samsung er kommet op med. Min projekt fejlede dog big times 🙂


The Frame


Samsung har begået ikke mindre end en genistreg af et TV. Et TV som er flot fra absolut ALLE vinkler – også når det er slukket!
Tv’et som har fået navnet “The Frame” ligner til forveksling en billedramme. Jah, faktisk ligner det et kunstværk, som man selv kan sætte sit præg på med egen kunst eller personlige billeder, der uploades via en app. Man kan også blive medlem af Samsungs Art Store og få ubegrænset adgang til kunstværker, der udstilles verden over.

Det er simpelthen smart og jeg er ærlig talt virkelig betaget af løsningen og ikke kun fordi Samsung var så rare at invitere mig med til den nordiske press launch i Norge i sidste uge (mere om det senere i indlægget). Der findes en hel del flotte fjernsyn efterhånden, men dette kan bare noget andet, som gør det til meget mere end “bare” et fjernsyn.

parallax_img1

Det smarte med “The Frame” er, at selve rammen nemt kan skiftes og klikkes på ved hjælp af magneter. Rammerne kan købes seperat og er lanceret i hvid, lyst og mørkt træ (passer rammen ikke stilen: spray paint is your friend eller papirstape ! En guld ramme ville da indrømmet være så flot 😇). Udover rammen kan baggrundsfarve og layout nemt tilpasses indretningen og det motiv man har valgt, ved hjælp af den førnævnte app.

En anden smart feature ved “The Frame”  er at den har en bevægelsescensor der registrerer når man opholder sig i nærheden. Det vil sige at skærmen automatisk tænder på det valgte motiv og slukker igen for at spare energi, når rummet forlades.

“The Frame” fås i relativt store formater: 55 ” og 65 ” og koster fra 18.000 kr. hos Elgiganten.


Mit Møde med “The Frame”


I sidste uge rejste jeg 24 timer til det smukke den øgruppe Lofoten i det nordlige Atlanterhav i Nordnorge for at besøge KaviarFactory i byen Henningsvær – et helt fantastisk smukt museum, med en smuk samling af samtidskunst. Her havde man valgt at udstille “The Frame“, som en del af udstillingen “Painting Or Not“. Og det er netop dét spørgsmål man stiller sig selv, når man ser “The Frame” – er det et kunstværk eller er det et TV?! Jeg mener det virkelig når jeg siger at dette ikke blot er flotte og manipulerede pressebilleder, jeg her fremviser i indlægget. “The Frame” ligner virkelig en billedramme! Det er ikke tilfældigt at Samsung’s første presse launch blev afholdt på Louvre i Paris!

toyota-3Udsigten fra Svolvær Lufthavn.


Rejsen startede tidligt morgen og efter 3 hurtige flyskift, hvor det ene var til et lille bitte tyrkist propelfly (jeg kan afsløre at det er en prøvelse at skifte strømpesokker på det bitte toilet – hihi), landede vi i den smukkeste lufthavn, jeg til dato har set! Selve lufthavnen rummede kun et par slik- og kaffeautomater, så der var ikke meget at råbe “hurra” for. Men landskabet!!!! Landskabet, vi steg ud i var over al’ forventning! Jeg var lige ved at knibe et par tårer, fordi jeg blev så overvældet over hvor smukt der var. Jeg nåede kun 3 skridt ud af den bitte flyvemaskine, før kameraet blev fundet frem – og så glemte jeg heldigvis alt om at tude 😅.

samsung1Udsigten mellem Bodø og Svolvær er helt utrolig.  Jeg stillede mig selvfølgelig i kø til at boarde det lille fly i god tid, så jeg kunne sikre mig en vinduesplads – free seating kan være en stressfaktor hahaha.


toyotaVi blev taget så fint imod af Samsung’s PR Crew og kørt i bus til byen Henningsvær. I bussen var der plads til, at vi alle kunne sidde alene på et dobbeltsæde. Stor ros for det! Ikke fordi jeg ikke ville i “nærkontakt” med de andre deltagere, men fordi landskabet bød på de mest spektakulære udsyn i alle retninger og det at sidde alene ved en vinduesplads, gjorde det lidt nemmere at “kaste” sig fra side til side i bussen, for at dokumentere landskabet i Lofoten. Åh vi har set sjove ud i den bus (sikkerhedsselen blev ikke på længe).

Klokken er omkring midnat på billedet … midnatssol


mai_30_2017_samsung_24006Den gamle Kaviarfabrik som ægteparret Hoff har istandsat udover det sædvanlige – Kaviarfactory.


 

toyota-19Wonki Kim fra Samsung præsenterer TV’et for pressen. Jeg bemærker det lige igen: kan I se at det er et TV der hænger på væggen?


theframe“The Frame”.


Under præsentationen blev vi gjort opmærksomme på at der hang endnu et “The Frame” i underetagen – hvad, hvor ?!  Jeg ilede ned for at se hvad jeg havde overset, sammen med en stor folk andre pressefolk, som heller ikke lige havde bemærket det snedige move!  Jer der fulgte med på Stories havde også svært ved at få øje på Tv’et,  der var godt gemt i forlængelse af “rigtig” kunst 🙂

toyota-5View for days…


Da præsentationen var færdig, stod det på speedbådstur, som jeg virkelig glædede mig til! Jeg blev nemlig snydt for den sidste år på Vestmannayjarne i Island, pga. stormvejr.

Det var en fantastisk tur! I den grad anbefalelsesværdigt, hvis man opholder sig i Lofoten.

toyota-26

 

toyota-21Pressebillede fra Samsung – undertegnede bagerst med sort hue. Jeg havde ellers fået plads foran i båden – men vores båd ville ikke starte, så vi måtte over i en anden – øv! Jeg havde dog stadig en helt fantastisk udsigt og sad lidt i læ af de andre.

 

toyota-25

toyota-27Stort tak til Samsung og Relationspeople, for denne fine oplevelse! For at vise mig at TV kan være mere end et TV og for at give mig en naturoplevelse udover det sædvanlige! Jeg føler mig så forfærdelig heldig og helt og aldeles taknemmelig!

Jeg er selv født og opvokset i Trondheim, men jeg har faktisk ikke været i Norge siden jeg var 3 år. Jeg kommer tilbage… jeg kommer i den grad tilbage!

 

    Leave a Reply