VORES TØRRELOFT

Reklame: Gjorde det overhoved en forskel ? + en vinder af gavekort til SILVAN

7. juni 2017

Reklame for SILVAN


336db7dd-4c2f-4697-96a7-5212be77812f

aa2d3683-c5d6-4e01-9a25-a1150a5dd743Der er nu knap og nap gået 2 uger siden jeg gav min andelsforenings gård en lille “hyggekrog”, i håb om at fremme min egen brug af gården, men også mine naboers.

Gården blev fornyet med nye havemøbler fra SILVAN, et hjemmelavet plantebord ud af en benbuk fra SILVAN og planter. Se det hele i indlægget: “Min urban jungle baggårds make-over“-

Det store spørgsmål er så: bliver vores gård brugt mere nu?

Svaret er både nej og ja ! Og det kræver vidst en forklaring…

Personligt har jeg ikke været meget hjemme de sidste 2 uger – al ‘min fritid har været brugt på Fyn, Enø, Norge og i skrivende stund i Sverige. Så årsagen til mit eget “gård-fravær”, har sådan set været ret logisk… jeg har ikke været hjemme, til at nyde gården. Dog må jeg indrømme, at jeg helt bestemt har tænkt 10 gange så meget på at bruge gården, end jeg tidligere har gjort. Jah faktisk hver gang jeg er gået igennem den – og det må det betyde noget… ikke mindst tælle for noget. Så jeg ser frem til rare stunder dernede, når vi kommer hjem fra det svenske.

Men det fineste ved det hele er nok, at mine naboer synes at nyde pletten, hvilket gør mig virkelig glad. Jeg har observeret flere med morgenkaffen, dem der bliver sendt ned for at ryge, hundelufteren, baby-lufteren, flere med aften-øl og nogle med eksamenslæsning. Jeg bilder mig selv ind, at de ikke sad der tidligere. Men måske jeg bare ikke lagde mærke til dem førhen. Før make-overen stoppede folk mig jo ikke for at sige “tak for den fine plet“. Så måske det er derfor jeg nu bemærker det. Jeg ved det ikke. Det luner i hvert fald grandiost!
9a35a026-8ed5-48fc-84e0-6fb696c2948aInden vi drog mod Sverige i lørdags, blev der lige indtaget et kalorieholdigt men tiltrængt måltid inden turen.


Vinder af Gavekort på 1000 kr. til SILVAN:

Ditte Vagtborg – Tillykke til dig 😄


55e5f1ad-74ab-4517-b0bf-39092e971fdc

    Leave a Reply