VORES TØRRELOFT

Ny plakat og Bog.

16. april 2014

1-ffff-001

 photo 1-IMG_7018_zps55167792.jpg

 photo 1-IMG_7024_zpsc7be4dde.jpg

 photo 1-IMG_7027_zps767975c2.jpg

 

Indtil mit nyeste projekt ” forvandle gammel radio/lp skænk om til en mini-bar” er færdigt så har min lille sorte skænk flyttet plads og står nu fint under min nye Wegner plakat. Ellers er det planen at minibaren skal stå der. 

Jeg elsker plakatens minimalistiske look – og så knuselsker jeg stolen. Når jeg nu ikke kan eje den i virkeligheden, så må jeg i det mindste have et billede af den!  Min sorte lange skænk med krummelure i bedste 20-30’er stil, har måtte lade pladsen til min lille nye hyggekrog for enden af spisebordet, med min dejlige Ole Wanscher lænestol. Skænken passede heller ikke ind i stilen længere – udover selvfølgelig at være sortmalet. At skænken nu er på loftet har så udløst et bite logistisk problem: mine vinglas er hjemløse! Jeg elsker min teakskænk, men jeg nægter at stille mine glas ind i det, fordi duften “smitter af”.Misforstå mig ikke…jeg er pænt pjattet med duften af teak, men smagen er altså knap så attraktiv.

 

    Leave a Reply