KØBENHAVN

Stort Påskeloppemarked i KBH

15. april 2014

 photo 1-IMG_2983_zpsb7996d34.jpg

 photo 1-IMG_2988_zps25f2b328.jpg

 photo 1-IMG_2981_zps20ca7cf6.jpg

 photo 1-IMG_2987_zps7eecfc9c.jpg

 

På torsdag og fredag er der Påskeloppemarked i Forum – jeg har desværre andre planer, så jeg er dybt misundelig på jer, som har mulighed for at stikke næsen forbi og fylde Ikea posen ( For guds skyld HUSK IKEA POSERNE!!!). Billederne tog jeg på loppemarkedet i vinters. Indgangen koster 40 kr og dørene er åbne fra kl.10-17 begge dage. Min veninde og undertegnede har slæbt hjem hver gang vi har besøgt loppemarkedet – pruttet os igennem samtlige stande og fået nogle fantastiske skatte med hjem. Været ude i hæveautomaten foran Forum alt for mange gange, gået sukkerkolde, shoppet lidt mere, og af en eller anden latterlig og uforklarlig grund (jah udover at vi bor i Danmark) altid kommet ud med hænderne fulde, til et helvedes regnvejr. Fik jeg sagt, at jeg er misundelig på alle, som kommer forbi?

 • Reply
  Christina
  16. april 2014 at 7:42

  Tror det er godt for min pengepung, at jeg ikke kan komme på loppemarkedet. Befinder mig i Nordsjælland, hvor jeg holder ferie – her er ganske vist nogle genbrugsbutikker 🙂

 • Reply
  Camilla
  17. april 2014 at 13:49

  Jeg når desværre heller ikke forbi 🙁 Men vildt godt tip med IKEA-poserne. Temmelig oplagt, jeg har bare aldrig selv tænkt tanken 😉

Leave a Reply