KØBENHAVN

◊ Nørrebrogade din lede…

6. maj 2015

 photo 038c1c72-fa58-4563-93cf-f4ca48d4f669_zpsaocsk4kc.jpg
Arrgh Nørrebrogade dit rådne skræv (jah undskyld)! Jeg elsker dig. Jeg bor på dig. Jeg vil ikke bo andre steder. Du er skøn og festlig, men du er satme en cykeltyv! Det er 3. gang du berøver mig for en cykel. Første gang for ca. 10 år siden da jeg dangderede den som chef-barista på Baresso lige ved Elmegade. Videoovervågningen afslørede, hvordan en mandsperson, løfter min cykel fra stativet og bare går med min elskede behjulede-ven… ved højlys dag og det hele. Så for 2 år siden bliver min cykel nuppet direkte ud af vores baggård. OG SÅ  nu, hvor jeg i går, træt efter arbejde, har stillet min 2 år gamle cykel lige foran vores port. Så nu er dén væk og min fine cykelkurv væk – den som jeg fik af kærestemanden sidste år sammen med min Marc Jacobs Pung, da jeg blev færdig fra sygeplejestudiet .

Det værste er, at jeg ANER ikke hvor kvitteringen eller dokumentet med stelnummeret er. Det vil sige at jeg ikke kan melde den stålet og at jeg dermed ikke kan få udbetalt lidt forsikringspenge. ØV – Jeg har til gengæld kvitting på min tinanium lås, men det nytter nok ikke så meget.

Nu sidder jeg i vinduet med et glas cava ( tak kærestemand) og skumler ned på syndens gade: NØRREBROGADE ( som jeg i øvrigt elsker igen i morgen).

 • Reply
  Lisbeth
  6. maj 2015 at 22:55

  Hvorfor skal man altid ofre sin transport for at bo lækkert? Cykeltyveri burde straffes med døden! (eller i hvert fald mild tortur). Håber du finder din kvittering, og får pengene igen! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   7. maj 2015 at 18:18

   Hahaha… jah det er så tarvelig…eller Straffes med retten nogensinde at køre på cykel igen 😛

 • Reply
  Alexandra
  7. maj 2015 at 20:16

  Jeg boede i Guldbergsgade i næsten 7 år – aldrig blev min cykel stjålet. Den stod der enddog i et halvt år urørt foran ejendommen imens jeg føjtede rundt i Asien med en rygsæk i stedet.
  Til gengæld havde jeg ikke boet på Østerbro længe, før min (på det tidspunkt ti år gamle, meget slidte) cykel blev stjålet fra vores private vej.. Jeg havde ellers lige nået at tro, at jeg havde god cykelkarma >.<
  Det stinker! Og man har bare aldrig pengene til uventet at skulle investere i en ny cykel….. Håber der kommer noget uventet god karma din vej, så det løser sig nemt for dig!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   7. maj 2015 at 20:51

   Iiih jo tak, jeg vil gerne have lidt cykelkarma 😀
   Det er bare pokkers til uheld – min kæreste får altid stjålet sine cykler i midtbyen. Der er mange dovne mennesker derude med en boltsaks 😛

Leave a Reply