KØBENHAVN VORES TØRRELOFT

Autoværksted i København forvandlet til en Bæredygtig Butik

14. december 2017
skaermbillede-2017-12-13-kl-13-36-06

skaermbillede-2017-12-13-kl-13-31-22I et autoværksted i Københavns Nordvestkvarter har manden bag det danske bæredygtige designbrand Mater, netop åbnet den første ud af 5 verdensomspændende concept stores: Mater Earth Gallery. Prøv lige at se det lokale! Amen altså, mit industrielle bolighjerte hamrer derud af!
Jeg har stadig til gode, at opleve disse fine rammer. Desværre havde jeg ikke mulighed for at deltage i åbningsfesten for lidt tid siden, så jeg skal have fundet nogle åbningstider for “Glentevej 47”, så jeg kan komme på rov i de alt for pæne og rå omgivelser.

skaermbillede-2017-12-13-kl-13-30-17Mater Earth Gallery kan bedst beskrives som et “showroom møder butik”, der udover Mater’s egne designs også kommer til at huse andre brands. Fokuset vil være på IKKE-mainstream brands med en stærk bæredygtig agenda, indenfor livsstil i alle kategorier.

skaermbillede-2017-12-13-kl-13-29-50Eva Harlou præsenterede under åbningsfesten nogle af hendes nye designs for Mater og der er særligt 2 designs, som jeg er særligt betaget af og som jeg i morgen dedikerer et lille blogpost til. Den ene af tingene udgør nemlig en rigtig fin julegave til de fleste.

skaermbillede-2017-12-13-kl-13-30-45IIhh det er immervæk pænt det her gulv og det ligner lidt vores 🙂

Vi har endnu ikke fået lavet gulvlister herhjemme efter vi fik lavet både beton- og sildebensgulve i lejligheden. Det bliver bare ved med at være sjovere at bruge pengene på noget andet, end på noget vi ikke bemærker mangler så forfærdelig meget. F.eks. har vi kastet lidt mønter efter denne vilde nytårsrejse i stedet! Det bliver en crazy oplevelse!

Jeg har dog igennem længere tid overvejet om der mon overhoved skal være gulvlister i de rum, hvor der er betongulve. Så på den måde har det været godt at vi har ventet med at komme videre med lejligheden. Billederne her fra Earth Gallery har også skubbet mig i retningen af at droppe de gulvlister. Det ser virkelig godt ud med den direkte overgang fra væg til gulv. Men det gør dog ikke nødvendigvis projektet nemmere eller billigere at vælge gulvlisterne fra – desværre. Fordi da vi fik pudset væggene op, valgte vi oppudsning fra standard højde gulvliste, fordi der alligevel skulle gulvlister på! Det vil sige at der stadig er store huller og revner efter de gamle gulvlister blev fjernet. Desuden skal hele molevitten også males igen med bæredygtig maling. Selvom vi ikke ryger så har den nuværende maling nok allerede skiftet lidt farve, så vi kan nok ikke nøjes med at male alt det nye der bliver oppudset – øv! Det er skisme meget væg!

Mon ikke vi får besluttet os på Nytårsrejsen ?! Minus 30 grader må da give noget “klarhed” i hovedet! Hvis ikke panik 🙂

I kan se vores betongulv i postet: “NYT DESIGN SKRIVEBORD FRA 1950’ERNE & ET NYT HÅNDVÆVET GULVTÆPPE FRA AU MAISON“.

skaermbillede-2017-12-13-kl-13-31-03All Photocredit: Mater
 • Reply
  Maria
  8. januar 2018 at 14:36

  Ingen gulvfliser vil jeg sige – dette ser rigtig godt ud 🙂

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   14. januar 2018 at 13:06

   jah ikke!!! Det bliver uden og så lige en ny omgang maling af hele molevitten 😂.

Leave a Reply