KØBENHAVN

Tag i Jægersborggade i dag

19. september 2015

 photo B2A8CACA-E981-4323-ACBF-0D6733D38693_zpsglh4op4d.jpgI dag synes jeg, at alle der har mulighed for det, skal gå en tur i Jægersborggade og købe en sukkulent hos Kaktus Kbh. 🌵🌿. Indtægterne fra salget går ubeskåret til Syriens Flygtninge.
Hele Jægersborggade samler ind i dag og næsten alle forretningerne bidrager. “Den Sidste Dråbe” serverer G&T til en 50’er og hos Meyers bageri sælges mine favorit Kanelsnurrer – begge steder doneres indtægterne ubeskåret. Så smut ned i en af mine yndlingsgader her på Nørrebro og hyg ❤️.

Se hér hvad gaden ellers har at byde på i dag.

På billedet ses min nye potteskjuler fra Anthropologie. Jer der har fulgt med i noget tid, ved at jeg længe har ønsket mig den. Nu er den min – slæbt igennem alle 9 Stater på vores Roadtrip :p

    Leave a Reply