HVERDAG

Glimt #6

21. september 2015

 

Processed with VSCOcam with t1 preset

Weekenden har været præget af virkelig meget arbejde og på en eller anden forunderlig måde lykkedes det mig at lave hele 5 DIY’er, der alle ser dagens lys i løbet af den næste uges tid. Pladespilleren kørte for fuld skrue og jeg hev fat i et værktøj, som jeg ikke har rørt siden sløjd i 4. klasse. Duften sender mig direkte tilbage til den tid.

 photo E2D15866-0866-48A8-975C-E89F820DCEBD_zpsfyuturp7.jpg


Det billede er taget for snart en uge siden på Wythe Hotel i New York og det sige ALT om hvordan min hektiske søndag morgen IKKE var. Min tro kaffemaskine, som virkelig har gjort tro tjeneste de sidste 4 år, har brygget sit sidste sorte guld. En helt forfærdelig morgen når man er kaffoman. Øj jeg har det hårdt hva’ .

 photo 1F475ACB-C2C3-45B4-8DC5-461096B566B0_zpsnatwzlm0.jpg

Jeg har fået blomster tilsendt der er afstemt efter Sadolins nye farvekollektion, hvilket virkelig er en sød ide. Jeg elsker jo små “buketter”, så jeg splittede den store buket op og endte med 6 små. De kunne ikke alle stå på skamlen der fulgte med (malet med farven Cotton Candy). Men nu har alle lejlighedens rum buketter i de fineste farver. Bliv inspireret af de nye farver fra Sadolin hér ( Sponsoreret af Sadolin).

 photo B2A8CACA-E981-4323-ACBF-0D6733D38693_zpsglh4op4d.jpg

Jeg har endelige fået købt min længe ønskede potteskjuler fra Anthropologi. Jeg slæbte den fra New York igennem alle 8 stater og den overlevede helt uden skrammer 🙂 Lille bjørn og venner kan købes hér.

 photo 06D2EBF5-E101-40BE-B3D6-075965854A13_zpsk03uu7wn.jpg

Jeg fik pakket min kuffert helt ud og opdagede disse fine kort, som jeg helt havde glemt, at jeg havde købt (se dette indlæg for online shoppelink). Den dag vidste jeg ikke, at min kaffemaskine sang på sidste vers…R.I.P. kaffomat <3.

 • Reply
  Sidsel
  28. september 2015 at 20:48

  Jeg følger trofast med dig, og bliver ofte inspireret af dine indlæg. Dog kun sjældent jeg læser indholdet – udelukkende pga dit valg af font. Åh gud hvor jeg hader den. Det kan du gøre bedre!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   29. september 2015 at 18:38

   Hej Sidsel – tak for kommentaren:P Det er pudsigt nok noget jeg virkelig har overvejet at ændre gennem et stykke tid. Har du nogle font-tanker – hello font-guru 😉

   • Reply
    Font-guru
    29. september 2015 at 23:17

    Font-guru er jeg næppe, omend titlen er lækker. Jeg ville holde mig fra seriffer, da de – særligt på skærm – nedsætter læsehastigheden. Helvetica er berømt for at kunne vække tillid hos modtageren af et brand, og mon ikke du kunne finde en variation, som kan matche din personlige æstetik. Som jeg i øvrigt finder enormt fin!

    • Reply
     Frøken Overspringshandling
     11. oktober 2015 at 11:48

     Hey Font Guru…jeg har nu fået nyt design og ny font 😀 Håber den er læsevenlig? Jeg er i hvert fald skide glad for den! :p

Leave a Reply