HVERDAG

Ugens Instagrammer

23. februar 2016

For et par uge siden, skrev en rar sjæl fra Boligmagasinet til mig og fortalte mig at jeg var blevet udnævnt til “Ugens Instagrammer“. Det er der kommet et lille interview ud af, som I kan læse hér. I interviewet tipper jeg til lidt forskelligt og så snakker jeg lidt om brand-snopperi.

Mit ego har i øvrigt virkelig været ude af kontrol siden interviewet udkom i sidste uge – dette grundet brødtekstens omtale af mig som som “Overspringshandlingernes Indretningsdronning” 😛

I kan finde mig på : @frk.overspringshandling

Hvad viser jeg typisk frem på IG: vores tørreloft, indretningsfund når jeg nedlægger diverse interiør foretninger, mit indretningsarbejde, København, steder med hyggefaktor i KBH ( Caféer, restauranter & barer), planter & rejser.

Min feed lately: Ig2ig3ig4 ig1

    Leave a Reply