HVERDAG

ELLE DECORATION vil ha’ mig

24. marts 2016

image

Beklager at jeg lige serverede en slags clickbait for jer, men “ro på”, fordi der er faktisk lidt sandhed i min vanvittige overskrift (…altså i min optik vanvittige).

I sidste uge skimtede jeg min mailbox inden jeg drog ud på et interiør stylistjob for DBA i forbindelse med deres nye pressebilleder (jeg endte også selv på nogle af billederne, men det er ikke sikkert at de nogensinde ser dagens lys). Faktisk troede jeg at MAILEN var endnu en af dagens mange spammails. Men af en aller anden årsag åbnede jeg den alligevel.
Overskriften lød: “URGENT help please – ELLE DECO UK”. Rimli’ suspekt, ik? Særligt den første del har en særlig velkendt ordlyd fra diverse mails fra bl.a. Miss Deepak Sharma Josaina i Tumbuktu, som gerne vil have overført 100.000 $. Men jeg lever et vildt og et ekstremt computer-uansvarligt liv, hvilket tilsyneladende kan betale sig! Thank gawd!

ELLE DECORATION ville skisme have tilladelse til at bruge et af mine billeder, som jeg knipsede sidste år til en DIY. Whaaaat…min styling og mig som fotograf i ELLE ! Aw!

Efter at have læst de samme linjer et par gange og efter et par desperate forsøg på at hente den vedhæftede fil med min åbenbart 5 år FOR gamle og for langsomme MAC, gik det op for mig at de skulle bruge High-RES billedet. Det anede jeg da virkelig ikke hvor var og jeg havde bestemt ikke tid til at lede efter det. Taxa’en med kursen mod Charlottelund var mere eller mindre var på vej og jeg manglede stadig at pakke planter til sjootet. Og så manglede jeg da også at lave en Instagram video til DBA: @DBAdk, som jeg iøvrigt har overtaget styringen af (mere om det en anden gang)).

Jeg valgte derfor at skrive en meget ydmyg mail tilbage til Liz om, at jeg ville sende dem billedet om aftenen, når jeg igen var hjemme.

Under sjootet tjekker jeg min mailbox og den rare Liz, som jeg forestiller mig er et meget vigtigt menneske, skriver at det er fantastisk fint og jeg får et kæmpe tak. Fedt!!!  ELLE-damen freakin’ ELSKER mig 😛 ! 10 min. senere tikker der så en mail ind, hvor Liz nærmest råber: “I need it ASAP!“. Pis pis pis og atter pis og hæmorider, fordi jeg var stuck på sjootet uden computer og havde stadig 5 timers arbejde tilbage – bye bye pludselige fornyeligt opståede ELLE dreams! Hvis bare jeg havde pakket mine planter dagen før og havde orden i mine billedmapper – der var her dømt et øjebliks selvforagt!
Jeg tog en time out på wc’et for at ærger mig lidt og for at sende en “det er fucking synd for mig” sms til kærestemanden. På toilettet blev jeg enig med mig selv om, at jeg til evig tid havde mindet fra mail korrespondancen og at det da også var betydningsfuldt! ELLE ville have haft mig! Jeg var IT! Store peverse jantelovs farlige tanker havde jeg!  Jeg grinede lidt af mig selv (sådan lidt påtaget) og fortsatte dagens arbejde. First-world-problems!

Anyway, Liz’s kollegaven James skrev til mig dagen efter og sagde at jeg havde nået deadline alligevel! Jeg er vild med James og jeg havde nu en undskyldning for at spise kage – meget kage!

Billedet bliver garanteret mikroskopisk lille og mit navn bliver garanteret med en masse stavefejl… men jeg ELSKER det! og jeg glæder mig til at sidde til Maj og kigge på billedet igennem en lup!

 • Reply
  Katrine
  24. marts 2016 at 8:51

  Ups… kom til at trykke den anden besked afsted for hurtigt.

  Du er SÅ dygtig, så jeg forstår godt, hvorfor de vil have fat i dig 🙂
  Du må endelig fortælle, når det kommer ud, så skal jeg også have fat i det 😉
  God påske!
  Kh. Katrine

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   24. marts 2016 at 9:13

   Jeg har kun fået en kommentar fra dig ? 🙂

   Hvor er du dog sød! tusind tak…jeg holder selv øje og opdaterer ALLE (garanteret ikke særligt diskret). 😀

 • Reply
  Vinni
  24. marts 2016 at 9:57

  Sjovt blogindlæg og sejt gået! Jeg håber, du får noget ordentlig løn for det 🙂 Elle Dec har jo masser af penge, og bør betale dig efter overenskomst! Se evt. mere på Dansk Journalistforbunds hjemmeside 🙂 Håber dit billede bliver stort!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   24. marts 2016 at 10:08

   Haha tusind tak 🙂
   Jeg overvejede for en stund om jeg skulle bede om en sum, som jeg sommetider gør. Men jeg gjorde det ikke, hvilket set i bakspejlet måske var lidt fjollet. Jeg vil straks gå ind og læse lidt mere.Tak for “omsorgen”, der er skisme pænt af dig 🙂

 • Reply
  Annbritt
  25. marts 2016 at 12:58

  Wow! Tillykke med titlen som kommende Elle Decor stylist/fotograf. Men også med dette fantastiske indlæg! Hvor nerven, stress tærsklen og en euforiske tilstand af glæde! Gik rent ind hos mig!
  Tak for god inspiration iøvrigt 🙂
  Mvh. Annbritt

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   25. marts 2016 at 13:39

   Hahaha…jag den titel tager jeg med mig i graven 😛
   Og tusind tak, jeg gennemlever også dagen med høj puls – der skal åbenbart ikke så meget til altid :O)

 • Reply
  Maranne
  27. marts 2016 at 9:24

  Du fortjener flere sider i det blad og mange andre.

 • Reply
  Christina B
  29. marts 2016 at 15:42

  Whaaat – hvor er du sej, kæmpe tillykke! Glæder mig til at se resultatet (og krydser fingre for at navnet er nogenlunde korrekt!) 😛

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   29. marts 2016 at 16:10

   Hahaha tusind tak Christina – jeg krydser også! Har lært at en spelling-reminder heller ikke er nok ;P

Leave a Reply