HVERDAG

Sprøde Rugbrøds Chips på et øjeblik

25. oktober 2016

Processed with VSCO with a8 presetimg_5793Jeg har ikke så meget andet at sige end at disse hjemmelavede rugbrøds chips smager fantastisk godt og at de er lige så nemme at lave, som de i hvert fald er at spise!

Jeg har kun 1 gang (selv) købt dem fra Reinh Van Hauen bageren ellers har jeg været dygtig til at spise andres. De er nemlig lidt spicy prismæssigt 😛
Fremover vil jeg helt bestemt lave mine egne, fordi kors hvor er det nemt – så nemt at jeg kan ikke være min pung andet bekendt.
Det var i sidste uge at faldt jeg over Dorte’s opskrift ovre på hendes fine blog “By Bak” og i dag brugte jeg 5 min. på at skære rugbrødet og på at pensle det, inden det kom i ovnen i 20 minutter. I kan læse opskriftdetaljerne ovre på Dortes blog 🙂

Rugbrøds chipsene smager helt fantastisk til Græskarsuppe, kunne vi konstatere i går aftes 🙂

 • Reply
  Cathrine Brandt
  25. oktober 2016 at 9:41

  Det er nemlig bare så lækkert med noget sprødt topping på suppen. Vi skifter mellem rugbrødscroutoner og sprøde kikærter. Jeg er vild med sprøde, krydrede kikærter – både til suppe, men også som en lille snack, på et tapasbord eller som en lille appetizer 🙂

  http://www.cathrinebrandt.dk/graeskarsuppe-med-knasende-kikaerter/

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   25. oktober 2016 at 10:31

   Tusind tak for tip! Det vil jeg klart lave i aften til resten af suppen. Det lyder jo vanvittigt lækkert 😀
   Snyder nok lige og købe nogle på dåse i anledningen af at jeg ikke når at udbløde nogen selv…kan de bruges ?

   • Reply
    Cathrine Brandt
    25. oktober 2016 at 11:50

    Absolut! Det kan de sagtens. Skyld dem under rindende vand og tør dem i et rent viskestykke eller køkkenrulle, så krydderierne kan hænge fast 🙂
    Jeg håber, at de bliver et hit! Tag mig endelig på Instagram, hvis du deler, så jeg kan se resultatet – jeg er nysgerrig 😉
    Cathrinebrandtdk

    • Reply
     Frøken Overspringshandling
     25. oktober 2016 at 14:55

     Det kan du tro og tusind tak for vejledning! 🙂

 • Reply
  Louise O.
  25. oktober 2016 at 10:49

  Du burde prøve ristede græskarkerner som topping til græskarsuppen. Det er så lækkert!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   25. oktober 2016 at 14:54

   Jeg overvejede kort at gemme kernene da jeg gik i gang med at dissikere græskaret! Det skulle jeg da have gjort!Tak for tip – efteråret byder heldigvis på meget mere suppe 😀

 • Reply
  Louise
  25. oktober 2016 at 17:09

  Hjemme hos mig spiser vi også suppe i disse dage. Jeg er for doven til at skære brødet i de tynde skriver, så jeg laver bare crouton-tern, som jeg steger i smør og olie sammen med et presset hvidløg. Jeg kan ikke få nok!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   25. oktober 2016 at 17:19

   Åh gud, vi må lave suppe hele novemeber med alle de Toppings jeg skal have testet 🙂
   Det er lidt en “Ny verden”, fordi vi plejer slet ikke at være suppe menneske herhjemme, men den har ikke fået for lidt med både gulerødder og andre rodfrugter, som diverse græskar 😛

Leave a Reply