HVERDAG VORES TØRRELOFT

Endnu en Nominering & hvem jeg tror vinder

12. oktober 2015

 photo 1.1_zpskjdinhqw.jpg

Amen altså, man når dårligt at ryste nomineringen til Design Awards af sig, som søde Mille over på Sonomaseven.dk vandt, før man igen er nomineret. Sikke et privilegium!

Jeg er nu en af de 10 finalister i Bolig Magasinets Stylist konkurrence, hvor præmien er muligheden for at style 4 sider i Januar udgaven af magasinet.
De sidste mange uger har Bolig Magasinet opfordret til, at man hashtaggede sine boligbilleder på Instagram, med #Boligmagasinetstylist2015 (tjek det ud – der er virkelig meget inspiration at hente i de over 4000 billeder). Kravet var, at billederne skulle afspejle 2015’s boligtendenser, herunder: botanik, farver og gyldne metaller. En af mine bidrag, var bl.a. denne meget “girly” botaniske styling af min arbejdsplads herhjemme. Stylingen var faktisk en, som jeg lavede i forbindelse med gæsteblogindlægget “1 skrivebord 3 styles” for Bahne.

Jeg er altid så spændt på at læse professionelles vurdering af mit stylist arbejde – det er sgu lidt nervepirrende! Fordi, “ser” de det samme som jeg og har jeg fået det frem, som jeg havde tiltænkt? I Bolig Magasinets sidste sætning om mit billede, skriver de: “Man får lyst til at sætte sig ned, og gå på opdagelse i hendes univers” – BINGO!!! Mission accomplished – jeg kunne ikke være mere tilfreds med den kommentar 🙂

Jeg er oppe i mod nogle stærke finalister – 5 af dem følger jeg selv på IG.
Nu er det jo den med de fleste stemmer der vinder og der må man sige, at der er nogen der er bedre stillet end andre ift. at få folk til at stemme på sig – antallet af IG følgere i mellem os varierer nemlig fra ca. 500 til 54.000. Men heldigvis stemmer folk også uafhængigt af opfordring fra den enkelte finalist – ud med nepotisme 😛
Hvis jeg alene baseret på de udvalgte billederne, skulle udvælge én der skulle vinde konkurrencen – så ville det være Nordiskeriger.  Jeg ELSKER det billede; det er anderledes, farverne er fantastiske og den tilfældige utilfældighed er skøn! Jeg tror hun vil kunne lave nogle rigtig fine styles til magasinet i samme stil 🙂

I kan stemme på jeres favorit lige hér og når I stemmer deltager I også i lodtrækningen om en Lyngbyvase 😉

 photo 13_zpsx4p2rebc.jpg

 • Reply
  Viola
  5. november 2015 at 14:15

  Hvor køber du det der sorte tape til at sætte plakater og billeder op på væggen med? 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   5. november 2015 at 16:37

   I panduro hobby 😀
   Det hedder “masking tape”

Leave a Reply