HVERDAG

Afsløring: mit hemmelige projekt…

11. oktober 2015

 photo Reklame_zpsm89qfsua.jpg
For en måned siden sad jeg i vores kæmpe Chrysler på motorvejen på vej til Savannah i Georgia, efter et fantastisk ophold i smukke Smoky Mountains i Tennessee. Vores vennepar sov på bagsædet, kærestemanden sad ved rattet og jeg sad og var psyched over, at vi igen var på vej ned i syden, hvor luftfugtigheden var stor, hvor Cicaderne kunne overdøve alt og hvor Spanish Moss voksede alle vegne.

Der i bilen, loggede jeg et split sekund på nettet og lige med det vuns tikkede en mail ind med ordlyden; “Vil du indrette Ebay’s nye lokaler med genbrugsfund?“. Jeg læste mailen velvidende, at det var dyr læsning – jeg tog et screenshot, loggede af og læste mailen igen. Da jeg selv lige havde mærket efter, læste jeg mailen op for kærestemanden, og spurgte en anelse usikkert: “tror du jeg kan finde ud af det?”. Hvortil han svarede, hvad enhver støttende, velopdragen mand med angst for at blive uvenner med sin dame på en motorvej, uden muligheden for at undslippe, ville have svaret: “Selvfølgelig kan du det skat“. Jeg tvivlede lidt og tvivlede lidt mere, samtidig med at det gibbede i mig, fordi genbrug er jo mit “hofspeciale” – jeg har jo næsten indrettet hele mit hjem med DBA fund. Og det var nemlig udfordringen – jeg måtte kun bruge DBA til at indrette med. Jeg blev hurtig enig med mig selv om, at sådan en udfordring kunne jeg simpelthen ikke lade mig passere. Jeg skrev hurtig tilbage til Sofie (kommunikationschefen for Ebay) og vi aftalte, at tales ved så snart jeg var hjemme i Danmark igen.

Det er nu ved, at være en måned siden, at jeg kom hjem. Jeg har set Ebay’s nye lokaler en enkelt gang – i et byggerod, hvor vægge m.m. manglede – men jeg kunne godt se det for mig (agtigt). Sofie forklarede mig hvilken stil de var ude efter – nemlig Dansk design møder rå elementer. Det skulle være kreativt, uformelt og uden for meget dimseri og så måtte det gerne indeholde elementer fra de forskellige kategorier under DBA. Under Ebay, ligger også Bilbasen.dk, hvorfor en af udfordringerne også lyder; at inddrage elementer fra ” bilverdenen”.

Heldigvis har jeg fået mig en dygtig “højre hånd” med en fantastisk sans for indretning, nemlig Louise fra bloggen Mortilmernee.dkJeg har hovedopgaven, men Louise er lige så meget med til at skabe den stil som Ebay/DBA gerne vil have frem. Den eneste ulempe er, at Louise bor i Jylland – men vi er begge gode til at sms og maile – så kommunikationen fejler bestemt ikke noget i mellem os. Over mail og telefon sender vi hinanden billeder fra DBA. Vi bruger begge DBA app’en (den kan virkelig anbefales). På onsdag skal vi mødes for første gang i lokalet og gennemgå det hele og det glæder jeg mig til. Lige nu er alting bare et “moodboard”, så at komme i gang med at shoppe, prutte priser og at indrette bliver rigtig spændende.

Før kontakten var rigtig etableret, havde jeg allerede lavet et moodboard til recepetionsområdet, i Polyvore (se det herunder). En af de bærende elementer i receptionen bliver de 2 smukke H.J.Wegner Skalstole (Find dem her på DBA) og Verner Panton “Globe” lampen (find den her ).

Et andet bærende element bliver Instagramvæggen, med billeder fra DBA’s Instagramprofil: @DBADK – Jeg begynder snart, at udvælge de første 50 billeder der skal fremkaldes og hænges op, så skynd jer og “tag” billeder med jeres DBA fund. Yderligere laver jeg en take over, de 3 dage i uge 44 hvor selve indretningen står på. Så følg lige med derinde, det ville være så hyggeligt.

 photo omraringde 1. vol 2_zpsheoz6llr.jpg

Det andet område vi skal indrette er et Lounge område. Her lavede jeg også et moodboard med udgangspunkt i de ting, som Louise og jeg havde fundet – faktisk har jeg lavet flere moodboards.
Desværre begyndte min trusty Mac computer at crashe, hver gang jeg åbnede Polyvore, så jeg var pludselig tvunget til, at lære mig selv at bruge Photoshop. Det program har ligget på min computer i 4 år og hver evig eneste gang jeg i løbet af de år, har åbnet det, har jeg fået en krise og skyndt mig og lukke det igen. Men “nød lærer nøgen kvinde at spinde” og efter et par tutorials på Youtube og et par kander kaffe og lidt rødvin, kunne jeg finde ud af at lave collager i Photoshop – hvilket nu er det nemmeste i verden 😛

Moodboardet af loungen herunder er den første version. Vi er dog blevet enige om, at holde det til 2 ens lænestole (se f.eks. den version, som Louise fremviser i hendes indlæg hér). Desuden skal vi arbejde lidt mere med farverne og skænken skal nok ikke være i teaktræ. Det er en proces og det er super spændende.

Det næste stykke tid vil jeg komme med tips til søgning på DBA, jeg vil fremvise nogle af mine bedste fund og så vil jeg selvfølgelig holde jer opdateret på hvordan indretningen ender.

Gisp, nu kan jeg næsten være bekendt at kalde mig selv for betalt “bolig stylist” ( det vel stadig ikke en beskyttet titel) :o)

 photo Moodboard 2 - Loungen _zpspripwb7w.jpg

 • Reply
  Pernille
  11. oktober 2015 at 18:08

  Du er så sindsyg god til at sammensætte gamle møbler uden at det bliver for Retro. De er så fede de Moodboards. Kom og indret min arbejdsplads 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   11. oktober 2015 at 18:10

   hihi tusind tak 😀
   Amen altså, du siger bare til er ledig til mere indretningssjov fra november 😛

 • Reply
  A.K
  11. oktober 2015 at 18:26

  Så svedigt !

 • Reply
  It
  11. oktober 2015 at 19:06

  Virkelig smukt stylet

Leave a Reply