HVERDAG

Nyt job: Billedpusher for…

28. marts 2016

Argh jeg bliver lige nød til at råbe “FUCK ASIER”, hvor er jeg dog stolt over at så mange af jer har “genbrugs-hjerter” og deler jeres guld på #dbadk . Som inkarneret genbrugsjunkie er det så skønt at se at der huses meget genbrug i det ganske land! .

Til jer der ikke ved det, så blogger jeg for DBA og jeg har fornyeligt overtaget deres Instagram @dbadk for bl.a. at dele en masse bæredygtig kærlighed!!! Jeg samler tilsyneladende på gammelt lort og jobs!

Mere end 600 har joinet @dbadk den sidste uge og det er jeg skisme da stolt over. Der ligger virkelig mange fede billeder fra åndsvagt flotte og kreative hjem under #dbadk. Al’ hjertens tak! Jeg har virkelig ikke brug for Pinterest mere.

Så husk for pokker da at tildele jeres billeder hashtagget! Jeg deler nemlig så mange billeder jeg kan på IG’en.

Hvis det ikke står i teksten, så tag gerne den ting der er købt på DBA 😉

Hands Up for en mere bæredygtig verden !!!

 • Reply
  Marie
  28. marts 2016 at 9:55

  Åh, hvor sejt med DBA 🙂
  Må virkelig til at browse DBA igennem. Mon ikke de har et rundt bord eller to til min nye stue?
  http://www.marieschleidt.bloggersdelight.dk

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   28. marts 2016 at 10:40

   Tak 😀
   Med garanti – man kan seriøst finde alt ;P

Leave a Reply