GRØN

Jeg har købt en levende kylling

27. marts 2016

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Photocredit: Folkekirkens Nødhjælp / Conner Wall

Yes, nemlig jah! En kat var skisme ikke nok her på 4. sal !

Men det er rigtig jeg har købt mig en 20 kroners levende kylling, men jeg har dog ikke beholdt den! Jeg har givet den videre til en fattig familie, som nu kan få mad bordet og få en indtægt baseret på salg af æg. Giv en Kylling – det gør en konkret forskel for mange mennesker i nød – læs mere her hvis I lyster.

SMS KYLLING til 1911 – så giver du en kylling, der naturligvis er købt i nærområdet og dermed også støtter den lokale økonomi 😉

 • Reply
  Jane Wind
  27. marts 2016 at 13:14

  Så har jeg sørme også købt mig en kylling 😉
  God påske.

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   28. marts 2016 at 10:40

   Fantastisk 😀 Det er ikke hver dag man gør det 😉

Leave a Reply