VORES TØRRELOFT

Nyt Sengetæppe

27. marts 2016

Annonce/Sponsoreret indlæg

image

Forleden fik jeg endelig mit smukke smukke håndvævede Mineiro tæppe fra MuruMuru. Tæppet vil jeg bruge som sengetæppe, men I får altså ikke et fuldbillede af sengen endnu, da vi fortsat venter på vores sengeben fra Prettypegs (IKEA Kompatible ben).
Sengen står derfor stadig på gulvet, hvor tæppet overhoved ikke kommer til sin ret. Jeg laver et “big reveal soveværelse indlæg”, når det hele er på plads – intet mindre kan gøre det ;P

Miniero tæpperne er vævet i Brasillien af kvinder, hvis særlige og smukke væveteknik er videregivet i generationer. Det er fremstillet i 100 % Bomuld og måler 220 x 265 cm. Prisen er 1000 kr. hvilket jeg synes er en meget beskeden pris for noget så håndværk- og kvalitetsmæssigt fint.
Vores  Miniero er vævet med et sort mønster. Det er i øjeblikket udsolgt, men jeg læste netop på pigernes IG @murumurucph at man kan “bestille” dem ved at maile til info@murumuru.dk. Det sorte tæppe forventes på lager igen i starten af maj. Hvis man er meget utålmodig vil jeg dog liiiige nævne at det marineblå næsten ser sort ud (se det her).

MuruMuru er etableret af 2 danske ildsjæle piger, hvis forretning almindeligvis er begrænset til nettet. Men, til i morgen d. 28 marts (kl.10-16) er de dog at finde i Blågårdsgade 18 her på Nørrebro, i en pop-up shop. Nedenfor kan I se hvad de ellers har taget med sig af smukke airplants og flettede Finheder. Jeg har endnu ikke fået taget et billede af den kurv jeg købte, men lige så snart den er oppe på væggen får I den at se 😉

image

image

Tæppet kommer i den fineste lille håndvævede pose – it’s all in the detail 😀

image

Dette billede “eksploderede” lidt på min IG. Jeg tror nok at det er dét billede der har fået 2. flest likes i min IG tid ( jaja…jeg går lidt op i det :p).

image

Savbriksen, designet Ole Gjerløv Knudsen i 60’erne.

image

Den yndigeste airplant hænger. Se de smarte holdere som de har til salg her. Jeg spåede i dette indlæg at Airplants ville blive en trendplante i 16′ ;P

image

murumuru2

murumuru

Fine Airplants i en håndlavet olivenstræskål <3

image

image

image

Airplants med små fine pasningsguides vedhængt.

image

 • Reply
  Emma
  27. marts 2016 at 20:28

  Hvad er navnet på den fine plante på det første billede? Sådan en må jeg ege!

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   28. marts 2016 at 10:39

   Det er en Philodendron Xanadu købt i Ikea 😀

Leave a Reply