VORES TØRRELOFT

DIY Plantehænger og rustikke potter.

27. oktober 2014

10729461_1526130920959079_472949195_n

En af de ting som inspirerer mig mest, når jeg er i New York, ift. bolig indretning er, hvor “grønne” mange hjemme de er. Særligt er hængeplanter i vinduerne næsten uundgåelige. Såh, for at få en lille strejf af New York ind i lejligheden, har jeg for nogle dagen siden lavet mig, min første Macrame ( 70’ernes håndværk længe leve) potteplanteholder ( den i midten) ud af Zpagetti tricotgarn,fra Panduro ( 54 kr. For 60 meter).

Tricotgarn, som faktisk er stof, er genialt til det her projekt, fordi det er en smule elastisk og dermed kan tilpasse sig potter i forskellige størrelser. Denne potteholder tog mig ca. 5 min at lave. Lidt knuder hist og her og voila. Nu skal der bare laves flere – også i andre materialer og med perler.

Jeg laver en DIY i løbet af ugen. Men faktisk er potteholderen så simpel, at man sagtens kan gennemskue knudeprocessen udfra mit billede.
4 lige lange snore , en nøglerings-ring ( kan købes i Panduro) et dørhåndtag og 10 knuder er alt det kræver.

Jeg har forresten også lavet en DIY på, hvordan man får nye potter til at se gamle og rustikke ud. Den findes her.

 • Reply
  Astrid
  27. oktober 2014 at 21:21

  Årh jeg ELSKER at du er begyndt at blogge igen! Du har simpelthen den smukkeste, gennemførte blog og lejlighed. Jeg tjekker jævnligt din blog, i håb om nye blog posts, da jeg allerede har endevendt resten af bloggen, fra første til sidste indlæg 😉
  Jeg kommenterer ellers sjældent blogs, men du fortjener virkelig et klap på skulderen! Gid jeg var så kreativ! Glæder mig til DIY til denne potteholder, for kan slet ikke se det for mig haha ;)) Kram fra Astrid

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   2. november 2014 at 8:11

   Iiiiih hvor bliver man altså glad i låget af sådan en kommentar – helt rørt med snøft over morgenkaffen 😀 TAK!!!!!!!!! Er så glad for at kunne inspirere 😀
   Hihi skal nok skynde mig at få lavet den DIY – de hober sig lidt op for tiden 😛

 • Reply
  Nellie
  4. oktober 2015 at 22:55

  Det kan godt være jeg er lidt småtræt, men kan simpelthen ikke finde DIY’en på lige netop dette ophæng? Kan du hjælpe mig på vej? 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   4. oktober 2015 at 23:13

   HAha det kan jeg godt forstå at du ikke kan- fordi den kom op i en lidt mere avanceret version, nemlig denne: http://frokenoverspringshandling.dk/2015/02/diy-macrame-plantehaenger/

   Men princippet er fuldstændigt det samme. Bare drop alle knuderne i starten og lav almindelige knuder, de steder hvor man skal tilpasse til potten 😀

Leave a Reply