KØBENHAVN

Tips til at Prutte i dag

25. marts 2016

image

Ikke “dén” slags prutning, selvom det kunne være meget nærliggende. Vi sygeplejersker snakker nemlig gerne om prutter, tarmlyde og afføringskonsistens over kaffen, som var det bageopskrifter og X-faktor. Den prutning jeg hér vil ævle lidt om er den der involverer at få virkelig fede ting med hjem fra et loppemarked! Fordi idag er det sidste dag med loppemarked i Forum!

Loppemarkedet i Forum er det loppemarked hvorfra jeg har slæbt mest med hjem igennem årene; både brugebare og knapt så brugbare ting. I den “brugbare” kategori finder man ting som lamper, mindre møbler, plader, messing dimserier, keramik og en cobra telefon. I den “ubrugbare” har vi en: en kande (med hul i bunden) og en plaid som jeg optimistisk troede jeg kunne få til at lugte lidt mindre af død arm.

Eftersom det er “sidste dag” i dag for loppemarkedet i Forum, er der rig mulighed for at få presset priserne helt i bund.
Det er ikke et voldsomt billigt loppemarked. Faktisk er mange af tingene sat rimli’ højt. Men jeg har dog virkelig gode oplevelser med “pris-prutning” på netop lige dette loppemarkedet.
Både vores Christian Idell lampe og vores sorte sakselampe (se den her) er begge hevet med hjem fra Forum, til gode priser.

Det koster 40 kr. at komme ind (børn under 12 år m/ voksen er gratis) og det holder åbent fra kl. 10-16.

4 hurtige tips til “prutning”

  1. Hvis du ikke allerede ved det, så undersøg gennemsnitsprisen på den ting du har spottet. Undersøg den på DBA & diverse auktionssider – hello smartphone. Undersøg også hvad tingen koster som ny (hvis den da stadig fremstilles). På den måde undgår man at bliver snydt og så har man samtidig et godt argument, hvis prisen er helt vanvittigt.
  2. Vær’ flabet ift. den første forhandslingspris du slynger ud til sælgeren – men alligevel ik’ så flabet at det er til grin. MEN, du skal have noget at forhandle med! Masser’ af  luft op til din max pris!
  3. Pokerfjæs – vis at du mener det! At du ikke har en krone mere end dit max beløb.
  4. Hvis i ikke bliver enige om en pris, tak høfligt for fælles-prutningen og beklag at det desværre er for dyrt ift. dit budget. Håb på at dimsen ikke bliver solgt og kom så tilbage i løbet af den sidste halve time inden luk og spørg så igen sælger, med et glimt i øjet. Det kunne jo være at sælger har ændret mening. Lige præcis denne taktik har givet bonus for mig et hav af gange. Sælgerne er altid lidt mere “desperate” for et salg inden luk den sidste dag 😉

 

image

    Leave a Reply