VORES TØRRELOFT

En gavepakke fra Studio Arhoj

19. september 2015

 photo 2_zpsij7cvvdt.jpg

I forgårs var jeg til forpremiere på MINDCRAFT 15 udstillingen på DesignMuseum Danmark. Det var en fantastisk fin udstilling (se sneak peeks på min IG Frk.Overspringshandling). Jeg slog i den forbindelse et smut forbi museumsbutikken, hvilket jo nærmest er obligatorisk, når man er interiør og design besat. I butikken fik jeg øje på noget der til forveksling lignede små gavepakker.  Pakkerne viste sig at indeholde 10 fine A5 kort fra Studio Arhøj. Der findes 3 forkellige “gavepakker”; “Botanica”, “Black Ink” og en pakke med marmorerede kort (se” Black ink” og de marmorerede hér).

Kortene forhandles som nævnt i Designmuseum Danmarks museumsshop. Yderligere forhandlere informeres der om hér.

I går tippede jeg også til nogle fine kort med succulenter til skifterammen, se dem hér.

 photo 6_zpsxp3geoc9.jpg photo 5_zpsooozzg75.jpg
 photo 7_zps6axcsoyr.jpg
 photo 4_zpshkciug5n.jpg photo 3_zpsvybbj6sa.jpg

    Leave a Reply