VORES TØRRELOFT

Ny bordplade til min Teak skænk

8. august 2013

1-Skænk

Denne danskesnedkermesteskænk i teak, fandt jeg på DBA for 2 år siden og den var super billig, da den var uden bordplade. Jeg tog i Silvan og fik skåret en krydsfinerplade, der passede til ( I Silvan står en mand og skær træværket, som man vil have det – kan dog ikke huske prisen pr. snit). Efterfølgende malede jeg pladen, med en mat sort træ-maling et par gange.

Jeg elsker teakmøbler og jeg elsker duften af træet. Men noget teak ( min skænk fx.) dufter så kraftigt, at det er umuligt at opbevare vinglas og lignende i, fordi duften simpelthen sætter sig fast. Teak- rødvin sucks! Så jeg opbevarer kun ting i skænken, som man ikke skal drikke eller spise af. Nogen der har et trick, til at for duften bare liiiiidt væk?

    Leave a Reply