VORES TØRRELOFT

Nyt Retro Møbel til hjemmet.

8. august 2013

1-Opdateret for nylig25-003

Forestil jer at hylderne er sorte og ikke et marmorhelvede 🙂

Jeg bliver simplethen nød til at dele dette lille fantatiske møbel med jer, som jeg forleden fandt på DBA. Det er et entremøbel fra 60’erne i messing og da jeg så det, blev jeg enig med mig selv om, at jeg aldrig bliver lykkelig før jeg ejer det lille ca. 1 meter lange finurlige møbel:) Så på søndag leverer den rare sælger, mit møbel til mig.

Planen var enlig, at det skulle stå ude i vores entré, som har et funky 60’er tapet. Det ville være praktisk idet der både ville være en hylde til at smide vores nøgler, solbriller og andre ting vi aldrig helt har styr på og samtidig ville siddepladsen være rar, når sko skal af og på.

Men lige nu sidder jeg og kigger over på en væg i vores L-formede stue, der aldrig helt har fungeret – så måske møblet bare skal stå op af en kridhvid væg, med et fedt grafisk billede hængende bagved? Hylderne kunne bruges til coffee table bøger og magasiner – måske der endda også kunne være plads til en lille Christian Dell bordlampe ( Yep den lampe omtaler jeg ofte – den vil jo passe ind overalt–  faktum!).

Jeg er ikke helt klar over om det er “marmor”- hyldepapir eller hvad det er. Men uanset hvad, så er jeg ikke sønderligt begejstret for det, så planen er, at jeg kommer noget sort vinyl hyldepapir på, eller skær’ en tynd spån-  eller krydsfinerplade til, som kan komme oven på. Uanset hvad, så er målet at møblet altid skal kunne komme tilbage i sit originale look.

Jeg glæder mig til at vise jer, hvad det ender ud med, både mhp. på kreativ løsning til hylderne, men også hvor i lejligheden møblet ender 🙂

  • Reply
    Isa
    13. august 2015 at 0:19

    Hej

    Jeg har søgt på nettet efter et entremøbel og så dukkede dit billede op:-) Kunne du have interesse i at sælge? Skriv gerne via mail eller tlf.: 25768701

Leave a Reply