VORES TØRRELOFT

En klassiker nu i sort og i flere andre farver

10. oktober 2016

Indlægget indeholder reklame i form af affiliate links.

Al’ brand samarbejde er altid nøje udvalgt. Holdning og ordlyd er altid min egen. De produkter der fremvises er enten ting jeg selv bruger, ønsker mig eller elsker og derfor gerne vil dele med jer.
skaermbillede-2016-10-10-kl-06-10-01Photocredit: Louise Poulsen
panthella-miniPhotocredit: Louise Poulsen

Jeg har bestilt mig en klassiker, som netop er blevet lanceret i en hel ny størrelse og i en masse nye farver: nemlig bordlampen Panthella af Verner Panton.
Den er bestilt hos Royaldesign.dk, tiltænkt det skrivebord jeg fortsat ikke har fundet mig, men som jeg fortsat leder efter (jeg aner ikke hvad jeg vil have – så jeg venter til vi har fået lagt nye gulve).

Denne ogginok har dog desværre lige opdaget at der er blevet lagt en forkert bestilling, fordi jeg åbenbart er lidt “slow”, så nu sidder jeg tålmodigt og venter på at RoyalDesigns kundeservice åbner 🙂
Jeg er kommet til at bestille en Panthella Mini Hvid med metal skærm, som var det oprindelige design Verner Panton havde tiltænkt sine lamper. Men på daværende tidspunkt var der ikke teknologien til det, så lampeskærmene blev fremstillet i opal akryl. Og det er netop den med akrylskærmen jeg gerne vil have – den der hedder Panthella Mini hvid OpalLampen fås også med sort opal skærm (Opal betyder forresten “delvis gennemsigtig” – you are welcome ;p).

I kan faktisk se lysforskellen på metal- og akrylskærmene på det nederste billede (se på de 2 hvide lamper).

Det kunne faktisk være lidt fint at have en lampe baseret på Pantons oprindelige tegninger, men jeg er altså lidt knyttet til tanken om at eje den i den version jeg kender… så sådan bliver det.

Miniversionen har udover en billigere pris (sefølgelig qua dens størrelse) også 3 lysniveauer.

De 2 Panthella’er som vi kender kan ses her ; Gulvlampen og den store Bordlampe.

Jeg skal nok huske at fremviser billeder af lampen , når jeg har modtaget den rigtige. Så kan det også være I får en ide om dens nye størrelse.

panthella-mini1Photocredit: Louise Poulsen

    Leave a Reply