VORES TØRRELOFT

Reklame: Lampen & superfood Latten

4. februar 2018

Reklame for ELLOS – Indeholder reklame links.

ariel-1-5Januar har været en rigtig “kontor måned” – aldrig har jeg brugt så meget tid foran skærmen og med bagen plantet alt for tungt i stolen. Så tungt at polstringen på min gamle Kai Kristiansen stol er flækket – I kid you not! Så nu har jeg og min dertil indrettede sørget for, at der snart må komme en ombetrækningsguide op herinde – velbekomme!

Mine seneste kontordage er også blevet brugt til at eksperimentere lidt med Superfood Latte, efter jeg fik min første af slagsen for ikke så frygtelig længe siden, på en café her i København. Mine er nu ikke noget nær så pæne, som den jeg fik; men det var også med tørrede rosenblade og guldflager på toppen. Men de smager bedre og bedre, desto mere jeg får perfektioneret opskriften. Min favorit består af havremælk varmet i min mælkeskummer, tilsat en skefuld rødbede pulver (kan købes i helsekost, I Mad & Vin i Magsin og i nogle Matas), det tilsætter jeg 3 teskefulde presset ingefær og nogle gange en spids rosenvand eller blomsterhoning. Det slår på ingen måde kaffe, men det holder mig fint “med selskab”  når jeg sidder og arbejder. Jeg bilder mig selv ind, at jeg arbejder bedre når jeg sidder med noget varmt! Der er altså bare noget hyggeligt ved det, som gør mig mere produktiv!

Siden mit sidste post omkring vores kombinerede spisestue og kontor (midt januar) og den famøse 50-60’er inspirede trævæg der skal op midt i rummet, er der ikke sket så meget andet end, at jeg har fået et gammelt slidt skrivebord op fra storskrald og en meget fin loftlampe op fra Ellos Home kollektion – så lidt brugt og lidt nyt er tilkommet Tørreloftet.

Bordet er temmelig “patineret” – men det står fint og falder ikke sammen, hvilke jeg tænker er det vigtigste! Bordpladen er ret slidt, men kan nemt slibes, hvis jeg en dag finder behov for det. Lige nu synes jeg at plamagerne, ridserne og det enkelte brændemærke giver bordet karakter. Ligesom de sorte ben og skufferne, der mest af alt ligner at være malet i blinde af en 4-årig i et bumletog, er charmerende. Så det får lov til at stå, som det er. I hvert fald for nu.

ariel-1-8Kartoffelkage er der også blevet indtaget i dag – det er vel søndag 🙂

ariel-1-2Loftelampen Ariel (åh de møbelnavne altså…hahah) faldt jeg for, fordi den har det her sputnik inspirerede look fra de knapt så overraskende 1950-60’erne, som vi rent indretningsmæssigt er så glade for herhjemme! Men er den ikke bare helt vildt smuk og samtidig lidt skør? Sådan på den helt rigtig måde? Jeg synes den er et flyvende “piece de resistance” med sine opalhvide glasskåle, de strittende arme og messingdetaljer! Og jah jeg mener, at den er mere ovre i at være messing/guldfarvet end “bronze”, som der ellers står i produktbeskrivelsen. Og det konkluderer jeg alene ud fra, at jeg virkelig ikke bryder mig om “bronze”! Og da jeg bryder mig vældig meget om lampen, kan den ergo ikke være bronzefarvet! Så deeeeet er benægtelse på højt plan – ikke at dét ræsonnement holder mange steder! Men bak mig lige op i det 😛

lampe-collage-2Jeg har ikke tænkt mig at komme med ekspertlignende råd omkring kontorbelysning, men jeg kan i hvert fald, efter mange år uden en loftlampe over min skrivebordsplads, konstatere at det er virkelig rart for mine øjne at lyset kommer “oppe fra”, fremfor fra en bordlampe alene. Det i særdelshed her om vinteren, hvor jeg triller “ind på kontoret” med morgenkaffen, lang tid før solen står op. Og så er det jo heller ikke ligefrem kvantefysik, at jeg heller ikke oplever at blive lige så hurtig træt i hovedet og i øjnene om aftenen, når jeg sidder og taster/billedredigerer. Der er med garanti loftlamper, som eksperter og andre lysentusiaster ville finde langt mere egnede end lige “Ariel”.  Men for mig, der fungerer det og det er vel nu engang det vigtigste! Og så passer den altså godt ind sammen med teakmøblerne!

lampecollageDe rustikke gafler i rustfrit stål er fra ELLOS HOME’s egen serie og stofservietterne i mørkegrøn er fra Himla. De sorte krus har et bølget og ujævnt look og så ligger de helt fantatisk i hånden. I husker dem måske fra mit Julebord, som jeg dækkede for Ellos ? De var klart en keeper!

ariel-2-9


A N D R E    F I N E    N Y H E D E R    F R A    E L L O S   H O M E 


ellos-lamper

Reklame Links: 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 /  8/ 9/ 10 /11 / 12/

    Leave a Reply