VORES TØRRELOFT

Arkitektlamper i køkkenet; vind et gavekort på 2000 kr. Til ELLOS

2. februar 2017
Reklame for Ellos

skaermbillede-2017-02-02-kl-12-43-17

Jeg har efterhånden indgået samarbejde med ELLOS  en hel del gange og nu er det blevet tid til at give jer andet, end “bare” lidt boliginspiration, fra deres store bolig udvalg.
Én af jer kan nemlig vinde et gavekort på 2.000 kr. Længere nede i indlægget kan I læse, hvordan I deltager – og det er både kort fortalt og meget simpelt 😉

Jeg klikker ikke sjældent forbi ELLOS hjemmeside, for at tage et kig på deres nyindkomne varer. Det er i særdeleshed “Home” kategorien der får lokket mig derind, da jeg ved at den stort set altid, lever op til mine forventninger om inspiration og fine interiør elementer Så personligt der VED jeg at det absolut ingen årsag er, at bruge 2.000 kr. i deres webshop. Det er faktisk en edder smal sag 😉

Inden jeg hopper videre til konkurrencen, vil jeg lige noget andet…

…Nemlig allerførst vise jer vores nye “køkken arkitektlamper” fra  By Rydéns – fundet på ELLOS.

Ny køkkenlamper har længe været ønsket – i ikke mindre end 7 år!  Jer som fulgte med på Instastories i går, ved hvordan de gamle lamper så ud – Urgh! Jeg er SÅ glad for de mange enige tilkendegivelser, jeg fik af jer – Haha TAK 😀

elles-red-1-of-1-62016 står i den grad i renoveringens og indretningens tegn (altså lidt mere end habituelt) – og næste skridt er vores nu lidt forsinkede sildebens- og betonlookgulv. Betongulvet bliver bl.a. lagt i køkkenet og jeg er sikker på at det kommer til at se suverænt ud med de nye lamper.

elles-red-1-of-1-7Lamperne kan bøjes i et utal af retninger.

elles-red-1-of-1-11Hvis I undrer jer over, hvad det er for en ledning der stikker ud af væggen (og lidt ødelægger billedet), så er den til vores emhætte, som vi er blevet enige med os selv om at beholde, trods modvilje. Vi synes emhætter fylder og så har vi ærligt talt ikke, spottet nogle pæne endnu.  Planen er nu, at vi finder en lille kulfiber emhætte med udtræk og så bygger vi selv boks at komme uden om. Maskering må være vejen frem!

Vi har også overvejet at lokke min svigerfar til at svejse en beklædning ud af nogle rustne jernplader. Så får vi også en rød tråd, ift. badeværelsets bordplade 🙂

skaermbillede-2017-02-02-kl-12-43-35elles-red-1-of-1-9

Konkurrencen

Konkurrencen er slut 😉

Jeg har valgt at opstille konkurrencen som jeg plejer. Det eneste du skal gøre for at deltage er, at linke i kommentarfeltet til dit favoritprodukt, altså det du potentielt vil bruge gavekortet på, i ELLOS Bolig Nyheder 

Jeg trækker lod, som altid, ved at anvende App’en “Random Number Generator” – så dit lod i konkurrencen svarer til det nummer din kommentar har i rækken af kommentarer i feltet.

Herunder har jeg samlet nogle af mine Nyheds Favoritter – måske de også er nogen af jeres? 🙂

Vinderen trækkes  d.9/2 og vinderen får direkte besked af mig, på mail.

Pst. man kan deltage frem til kl. 21:00 😉

 

skaermbillede-2017-02-01-kl-11-36-001 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7/ 8 /

Leave a Reply