VORES TØRRELOFT

Vi slår væggen ned i aften – følg med på Instastories :)

3. februar 2017

plantegning-voll-2

Over på min instastories ( @copenhagenwilderness) kan I følge med i vores impulsive nedrivning af væggen mellem vores stue og spisestue ( Det lange grønne zigzag stykke på min meget flotte plantegning af vores tørreloft). Der er over en måned til at betongulvet skal lægges og vi har endnu ikke fundet en næsten gratis svejser til at lave vores New Yorker glasvæg ( De er ikke billige – desværre. Flot håndværk koster selvsagt)…men hey, vi tager det roligt og venter gerne på det rigtige, inden for vores økonomiske ramme.

Det med økonomi fylder jo selvsagt meget og SÆRLIGT når man som os, bor i en MEGET gammel bygning (1867) – der skal hele tiden være plads til det uforudsete!

Men at være i god tid – er da skisme da meget rart. SÅ nu banker vi væggen ned og satser på ikke at fortryde! Og av det er lidt angstprovokerende!

I kan læse en smule mere om nogle af de lejlighedsprojekter vi kaster os ud i, de næste mange måneder lige her:

Hah det er både dumt, sjovt, og ret ligegyldigt at følge med i. Men det jo være, at det var dømt “kedning” hos nogen, inden X Faktor eller alt det andet man kan lave en fredag aften. Så her står altså et tilbud om  x gange 15 sekunders videoer af fuldstændig ligegyldighed 😉

Velbekomme 😉

Vi skal have  denne glasvæg i jern og et lille indblik i Hvad vi ellers skal have bygget på vores Tørreloft

Plantegning over vores tørreloftslejlighed

 

 

 • Reply
  Pernille
  7. februar 2017 at 17:06

  Hvordan kommer man fra gang til stuen?

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   8. februar 2017 at 16:10

   Der ingen dør 😀

   • Reply
    Pernille
    8. februar 2017 at 21:57

    Så man skal ud af lejligheden, for at komme fra gang til stuen?

Leave a Reply