VORES TØRRELOFT

Plantegning over vores Tørrelofts lejlighed

7. januar 2017

plantegning

Nåh, men det  har da også kun taget mig de over 4 år jeg har haft bloggen at få lavet den plantegning over vores taglejlighed, som I så ofte har efterspurgt. Og nu har jeg på 20 minutter begået denne pragt kreation i Photoshop med en mus… MED EN MU’US!!!!!! Det er altså ikke for børn og andre motorisk udfordrede mennesker, skal jeg hilse og sige – om man er vokset op med “Paint” eller ej!

Men det giver da en meget god fornemmelse ik’? Udover at proportionerne ikke er lige i skabet og sådan 🙂

Langt fra alle møbler er tegnet ind – men måske I nu har en lille ide om HVOR  i kigger, når I ser billeder fra lejligheden, enten her eller på Intagram 🙂

Men hér har i vores dejlige skråvæggede tørreloft, som i den grad passer til korte mennesker, som kærestemanden og undertegnede jo må erkende, at vi er. Vi elsker vores 124 kvadratmeters hule og jeg GLÆDER mig til de ændringer der kommer til at ske i det indeværende år!
Udover nyt gulv i betonlook og sildebensparket, så går lejlighed nemlig forhåbentligt fra at være en 4 værelses til at være en 4,5 – 5 værelses igen. Men det afhænger bl.a. af at vi kan finde en MEGET billig ven der kan svejse os et par New-Yorker-look vægge i smedejern med dør. I kan se hvilken slags væg, vi vil have lavet i dette indlægsamt læse lidt mere om hvad vi eller har af boligplaner.

En af dagene får jeg lavet en ny plantegning så I kan se hvordan ændringerne kommer til at påvirke lejligheden overall flow – eller måske det er ret åbentlyst ? HINT: 2 døre indtil samme rum er skisme åndssvagt!!!!

Opdatering: se den nye plantegning i dette indlæg

Jeg er spændt på om om vi kan have alle vores møbler i de 2 små rum, imens gulvet bliver lagt – det bliver vidst til en omgang reallife Tetris 🙂

 • Reply
  Anne-Dorte
  7. januar 2017 at 19:42

  Jeg er simpelthen så nysgerrig på det kaos rum! Hvorfor er det i kaos? Er det “bare” rod og dims eller er der noget med selve rummet? Og er der planer med det?

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   8. januar 2017 at 7:54

   Haha..det er bare et KAOS rum. Vi har vores tøj derinde og en million andre ting. Der er bare et stort roderum! Sådan virkelig rod! Tanken er at det skal laves en krea/tøjrum, indtil der en dag måske kommer en “lille en” 🙂

Leave a Reply