VORES TØRRELOFT

Den største forandring i vores køkken, er den mindste

23. juli 2017

red5

red4

red8

Update: vi er sidenhen blevet informeret om at de “skubbere” slet ikke var beregnet til køkkenlågerne på den måde, som vi anvendte dem. Det forklarer jo vores problem 😂. Men alt er godt og vi stadig glade for vores IKEA…med greb.

Vi har lavet en lille stor forandring i køkkenet, som har betydet alverdens ift. “praktiskhed”, men egentlig også for det overall look. Fordi det ER jo pænt 🙂

Vi har de seneste par år haft grebsfrie låger fra IKEA i vores køkken. Det var sådan en system, hvor man bare skulle trykke på hjørnet af lågen og så poppede lågen op! Genialt, minimalistisk og nemt at gøre rent. Men når det kom til skuffer, så var systemet egentlig alt andet end “genialt”! Det var rent og sagt noget fis – helt af pommeren til FIS. Specielt når man kun har 3 låger, men 9 skuffer!

Det var som om at de der “skubbere” der var i hvert hjørne af skuffen overhoved ikke “snakkede sammen”. Når den ene blev trykket ind, blev den anden det ikke – og så kunne skuffen ikke lukke. Så man endte 8 ud af 10 gange med at skulle stikke hånden ind og skubbe på de sataner.

For et par uger siden fik vi nok. Eller rettere: vi fik endelig handlet på “at vi havde fået nok”. Så vi tog forbi Notre Dame og H. Skjalm P i indre by for at finde nogle diskrete greb.

red11Udvalget i H. Skjalm P. er stort, men vi var alligevel ret enige fra starten af – hurra for det 🙂  Valget faldt på nogle (Reklame link/affiliate) simple sorte knager i jern .

Satanerne blev flibbet af, de nye greb blev skruet i og livet i køkkenet har været let ever since.  Og moralen er: intet er pænt nok til at man ikke kan få en tallerken under sin rubber. End of Story… 😛

Havde jeg vidst at Moodings forhandler dem, havde jeg nok købt dem der, da de ofte har kampagner med med 10-25 % på hele købet. Men oh well, jeg føler vi har fået et helt nyt køkken, til forholdsvis små penge. Forandringen er i hvert fald stor.

Nu er jeg nysgerrig. Hvad har I affundet jer med af fjollede ting i hjemmet, blot for pænhedens skyld ? 😛

red2Hvis der er nogle der skulle være nysgerrige på nogle andre ting i vores køkken, så kan det være I kan finde det i indlægget herunder…ellers så spørg bare:)

Læs også: Hjemmelavede rå køkkenhylder i Kalmar træ

Læs også: Guide til opsætning af Metrofliser

Læs også: Arkitektlamper i Køkkenet

redy1

 

 • Reply
  Camilla
  23. juli 2017 at 9:23

  Så fint. IKEA anbefaler faktisk dem heller ikke til deres skuffer mere. Og heldigvis for det da. For som du siger: de virker jo slet ikke. Vi har dem til vores bestå og jeg er også ved at få spat.

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   23. juli 2017 at 9:38

   Det vidste jeg faktisk ikke at de har gået ud og sagt! Men GOOD CALL!!!! Livet er altså bare for kort til at slås med skubbere 😛

 • Reply
  Julie
  23. juli 2017 at 9:37

  Novra, hvor er jeres køkken bare fint! Hvor har i bordplade og facader fra? SÅ flot altså!

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   23. juli 2017 at 9:40

   Tusind tak Julie <3
   Bordpladerne er I sort granit. De var her da vi flyttede ind, så jeg ved desværre ikke hvor de er fra.
   Fronterne er fra IKEA. Men det er IKEA's gamle køkkenserie, så alle de nye fronter de nu laver, passer ikke ind i vores Køkken mere 🙁
   Så når vi engang vil have nyt, så skal vi enten skifte hele køkkenet eller købe nye fronter hos https://www.reformcph.com/da/ 😀

 • Reply
  MaleneLindgren
  23. juli 2017 at 20:00

  Super fint køkken! Jeg har levet uden emhætte i to år, og det er virkelig irriterende – men kan ikke finde en, jeg synes er pæn nok til en kogeø, da det skal være med kulfiter.
  Kan ikke se jeres på billederne – har i også fravalgt?
  /Malene

Leave a Reply