VORES TØRRELOFT

Min stue (nyt).

5. august 2013

1-stole

Jeg fandt disse 2 stole på DBA i sidste uge  og jeg er mægtig glad for deres rå look og ikke mindst deres minimale pris ( 90 kr. for 2 stk). Den ene har fået plads i stuen med en lammeskindshynde og den anden har fået plads i soveværelset.

Mange af vores møbler er fundet på DBA, Lauritz eller loppemarkeder – GENBRUG <3

Nu mangler jeg bare lige en sort vintage Christian Dell 6631 lampe til at pryde hjørnebordet, i stedet for Ikea lampen. SU-pungen er dog ikke begejstret for den udgift, så den må vente.

Og jaaah…jeg har flyttet rundt igen igen 😉

 • Reply
  Malene
  5. august 2013 at 10:57

  Ser super fedt ud – Der kunne jeg sagtens hygge mig med en kop kaffe og et godt blad 😉

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   5. august 2013 at 11:50

   Iih tak – og dét er også min plan idag 😉

 • Reply
  Simone
  5. august 2013 at 19:33

  Det ser super fedt ud 🙂 Nu kan det være jeg spørger dumt, men hvad søger du på, for at finde så lækre stole? 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   6. august 2013 at 9:31

   TAk ska du ha’ 🙂

   1. Når jeg søger på stole, så søger jeg for det meste på: stol, retro stol, lænestol,gammel stol,slidt stol, hvilestol, spisebord stol, teak stol, palisander stol…
   3. Jeg vælger altid at sortere det søgte møbel efter “pris”, således at alle de billigste møbler blive vist først. Typisk er mine bedste fund, også de billigste – fordi stolen enten har skjolder og ridser. Men det er virkelig virkelig sjældent at en slidt stol i træ, ikke kan blive pæn igen relativt hurtigt 🙂 Se i mine DIY ..der har jeg nogle DIY er træmøbler. Men spørg endelig, hvis du har brug for råd 🙂

   • Reply
    Simone
    6. august 2013 at 22:03

    Tusind tak for svar 🙂 Min jagt er straks gået igang 😉

    • Reply
     Frøken Overspringshandling
     7. august 2013 at 14:05

     god jagt…folk er så ivrige med at få ryttet ud her om sommeren – så man kan virkelig være heldig 🙂

 • Reply
  Sarah Ibrahim
  5. august 2013 at 22:43

  Det ser virkelig fedt ud, God Smag! 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   6. august 2013 at 9:32

   Mange tak skal du ha’ 🙂

 • Reply
  Kristinna
  12. september 2013 at 20:19

  Har netop lige fundet din blog, hvor har du bare et lækkert hjem! Hvor er lamperne over sofabordet fra? 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   12. september 2013 at 20:35

   Iihh tak altså 🙂 det er Louis Poulsen ” Værkstedslampen” designet af A. Wedel Madsen . De er i emalje og med diamateren 45 cm, som ikke produceres mere ( mine er fra den blå avis – så måske du kan være heldig:)). De nyproducerede er lavet i aluminium og er også super fine – også fås de i alle mulige farver.

 • Reply
  Aida Ceesay
  7. april 2014 at 22:01

  Er virkelig vild med din stil! Lyder også hyggeligt at bo på et loft 🙂

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   9. april 2014 at 17:09

   Hehe det er skam også rigtig hyggeligt 😛

Leave a Reply