VORES TØRRELOFT

Reklame: Kontrastfuld Inspiration

2. marts 2016

Reklame for Ifö

if1
Jeg er netop vendt hjem fra endnu en dejlig ødegårdsferie i den rå svenske natur, hvor der rigtigt har været tid til selvforkælelse i form af tid til ansigtsmasker, hårkure og alle de andre “pudderrums-dame-ting”, som jeg med garanti kunne blive bedre til at nå i løbet af dagen.

Ødegårdens badeværelse havde hvad den skulle have og lidt til, idet der endda var installeret gulvvarme i det næsten 200 år gamle hus.
Vores eget badeværelse hér på tørreloftet er bygget op omkring elementerne. Vi har ingen smarte skabsmoduler eller andre opbevaringsmoduler. Vi har valgt at bibeholde den simple løsning, med et hængetoilet, et brusesystem uden niche og en håndvask der blot er placeret oven på en rusten bordplade.

IFÖ har lanceret en sprit ny badeværelsesserie: Spira Art, som er inspireret af den skandinaviske natur, hvor hårdt og blødt mødes på symbiotisk vis.
I serien er elementerne i fokus og de kommer nemt til sin ret i de rammer man skaber omkring dem. Funktionalitet og design er uden tvivl det bærende i Spira serien, som består af 2 håndvaske og toiletter.

Nu er vi alle jo ikke indehavere af en skøn ødegård eller en bjælkehytte a la den fra IFÖ‘s vanvittige fine kampagnebilleder. Men jeg er sikker på at man med den rette baderumsserie og med de rigtige nips, sagtens kan genskabe det kontrastfyldte look, som den verdenskendte designer Knud Holscher, lod sig inspirere af, da han tegnede serien.

Psst på søndag er der bl.a. 20 % at spare på IFÖ i udvalgte forhandlere. Læs evt. mere i mit indlæg her.

if2IFö Spira Art hængetoilet er smart til de små badeværelse – herhjemme er vores også væghængt.
if3Spira Art håndvask m. overløb (fås også uden overløb). Håndvasken er lanceret i 2 størrelser afhængig af behov og badeværelse størrelse.
 photo Skaeligrmbillede 2016-02-03 kl. 15.38.09_zpstzucdhva.png photo ifoslashoslashoslashoslash_zpsmgxfdrvl.jpgSpira Art gulvstående toilet

Indlægget er sponsoreret af IFÖ.

    Leave a Reply