VORES TØRRELOFT

Når man har entré i spisestuen.

20. marts 2017

Indlægget er Sponsoreret .

i1Lige inden vi flyttede ud af vores Tørreloft fik vi leveret 2 “møbler” fra ILVA som jeg virkelig havde gået og glædet mig til at få hjem og placeret i de omgivelser de var tiltænkt. Tiden var dog desværre knap og pladsen trang pga. flyttekasser – så jeg måtte finde en alternativ placering “for show“.
Så selvom det ser virkelig lækkert og minimalistisk ud på billederne, så har vi altså ikke plads til at fyre sådan et stort område af til en briks. Faktisk plejer vores spisebord at stå ved denne murstensvæg og det har jeg alle intetioner om at det skal igen, når vi flytter tilbage på tørreloftet i løbet af ugen/næste uge, afhængig af hvornår gulvene er færdige. Faktisk har jeg planer om at istandsætte mit gamle malede runde teak spisebord, da jeg synes at vores nuværende er ALT for stort – men erkendt virkelig pænt!

Det nye smukke runde spejl & briks i Chesterfield look fra ILVA skal begge være i vores en entré, som står overfor en total makeover.
Vores fine sorte tapet med blomster og fugle, skal ned – det bliver simpelthen for mørkt med vores nye mørke sildebensgulve. Der skal hænges lamper op, leges med messing spraymaling og lys vægmaling. Der skal på en eller anden måde kompenseres for at rummet er fuldstændig mørkelagt, når alle dørene er lukkede til de tilskydende rum.Drømmen ville være et ovenlysvindue, når nu vi bor i taget. Men det bliver en anden gang – med et andet budget 😉

Vi har sådan en rigtig pølseentré, med hele 4 døre der bryder den op  i underlige små væg-bidder – med kun ét vægstykke der reelt kan bruges praktisk.
Aktuelt, og i de sidste mange år, har vi haft den mest charmerende radioskænk fra 1950’erne til at stå og pynte. Men kors hvor har den bare været god til at samle alskens rod af ting, som vi får stillet fra os når vi går/kommer hjem; vanter, værktøj, kvitteringer, cykellygter, hårlak, drikkedunke, tøjrullere og andre ting, som egentligt giver ganske god mening at have i en entré, men som bare ender med at flyde. Så nu er min løsning slet ikke at have noget at stille rodet på. Erkendt lidt vovet fordi sandsynligheden for at det ender med at flyde på briksen er stor. Men vi tager chancen og omrokerer, hvis vi ikke kan holde os selv i ørene.

i3 Spejlet

Jeg havde længe været på udgik efter det helt rigtige runde spejl og jeg har da også lavet et par indlæg og collager med dem.
Spejlet hedder Ring og har en diameter på 72 cm.  Faktisk havde jeg tiltænkt et større spejl, men da jeg fik basket tommestokken op på væggen i entreen, syntes jeg faktisk at 72 cm var rigeligt!
i5Briksen

Da vi kom denne smukke sag i kurven var den på udsalg, hvilket den aktuelt desværre ikke er. Men ILVA plejer dog at køre mange tilbudskampagner, så jeg er næsten sikker på at man snart kan være heldig igen. Hvis I tilmelder jer deres Nyhedsbrev – så bliver I holdt opdaterede på deres fine tilbud og nyheder 🙂

Briksen som hedder “Chesterfield” er simpelthen så smuk. Den er dog ikke beregnet til at hvile længe på, da den er smal – den er faktisk mere ideel som “bænk”. Den ser gude smuk ud fra alle vinkler – faktisk så ville jeg ønske, at vi kunne have den fritstående et sted i lejligheden.

OBS: hvis man har kat der godt kan lide at sætte af i spurt, fra møbler, så er den fine læder meget sårbar overfor dette! 24 timer efter vi havde modtaget den, var der mærker efter klør – og det var ikke fordi han har hvæsset klør i møblet, det gør han nemlig aldrig, ej heller på vores andre lædermøbler. Men læderet er utrolig delikat og virker egentlig slidstærkt – men i hvert fald ikke overfor katteklør. Nu har vi Elmer Patina.

i7

i8

  • Reply
    Idai
    20. marts 2017 at 9:12

    Hvor er den sorte lampe fra og hvor køber du dine planter henne? 🙂

Leave a Reply