VORES TØRRELOFT

Reklame: Update på vores betongulv

10. marts 2017

REKLAME FOR DUPA GULVE

OBS: Gulvet begyndte at flække i forbindelse med at vi fik skiftet tag og hele bygningen gav sig (vi bor i taget). Dette var 3 år efter det blev lavet. Det var vi forberedte på kunne ske. Skaderne kunne udbedres med plet lakering. Dog ser det ikke så pænt ud, da den gamle topcoat ligesom buler. Der er dog kommet sindsygt mange nye produkter på markedet, siden vi stod som nogle af de første og ville have det på 4.sal. Så jeg er sikker på, at der nu findes produkter der kan udstå et gammelt hus i bevægelse 🙂

hgfitfv-2

hgfitfv

Som lovet i indlægget: “Vores nye beton gulv på 4. sal – drømmen, målet, overvejelserne & finansiering”  så kommer der her en lille update på gulvsituationen her på dag 5.

Kærestemanden var nemlig forbi tørreloftet i går, i forbindelse med at dette desværre skulle afhentes. Jeg havde ellers virkelig håbet på, at de ville glemme det. VIRKELIG POKKERS!
Men han fik i hvert fald knipset lidt billeder med sin telefon og jeg fik stillet min nysgerrighed.
Det er simpelthen så nervepirrende at være stuck på Østerbro med ca. 160 trappetrin i mellem mig og Tørreloftet – så jeg er virkelig begyndt fortryde, at vi ikke fik sat et Nannycam op! Så kunne jeg sidde herhjemme og følge med. Det havde været top lækkert, men erkendt creepy.
På søndag har jeg dog tænkt mig selv at krykke op og ned af de i alt 280 trappetrin, hvilket jeg ligesom nattevagter betragter som en ekstremsport. Der er skisme stor risiko for at jeg “kæntrer”! Men planterne skal vandes og jeg vil se hvad DUPA GULVE har lavet, med min lejlighed.

Nåh men siden mandag er vores gamle gulvbrædder blevet stabiliseret, med skum, skruer og andre ting. Derudover har gulvet fået 2 lag klar epoxy, det har fået sand (meget fin sand) og noget svagt blåt noget (dét der ser gråt ud på billederne). Farven, strukturen og ALT det nervepirrende, sker først i næste uge. Det bliver nemlig meget mørkere, mere sandfarvet og hen af våd beton. Lige nu laver de blot alt “underarbejdet”, som på et billede med lav saturation, ser ret pænt ud 😛

I morgen har vi lånt en bil og så kører vi hele vejen til Ølstykke for at kigge på den bejdse vi skal have på sildebensgulvene – jeg har en farve i hovedet. Nu håber jeg blot at den findes – fordi den SKAL være mørk, men ikke for mørk 🙂

Læs og såVores rippede lejlighed og en irriterende udgift” der kan I også se FØR BILLEDER af gulvene.

Men nu vil jeg forsøge at kravle op i min mors badekar og blive præsentabel for omverdenen: Når man ikke rigtig kommer ud, så går man altså lidt i stå. I aften skal jeg nemlig på en mine favorit restauranter; Väkst med svigermor og i morgen aften står den på en anden favorit: Cantina, sammen med kærestemanden og begge vores mødre. Det bliver så dejligt at blive luftet i hele 2 dage i træk. Men av, jeg får kørt nogle dyre taxature!!!

Udover virkelig god mad begge steder, så er der også nogle andre små ting, som jeg elsker ved dem og det knytter sig naturligvis til indretningen…

Väkst i Sankt Peders Stræde er simpelthen så hyggelig, maden er nordisk og så elsker jeg alle de små surprise-retter der kommer i mellem retterne, når man bestiller deres 3 retters menu. Deres anretninger er kreative og så anvender de virkelig fine bordserveringselementer – jeg ender altid med at løfte deres tallerkener, for at finde ud af hvem der står bag. En anden ting, som jeg naturligvis elsker er det faktum, at den øverste etage er indrettet som et drivhus. Så der er planter en masse – Klik på Väkst linket for billeder. I underetagen hersker der en rå nordisk urban stemning og så har de et lille separat hyggeligt rum, som jeg lånte til min fødselsdag i december. Det var helt perfekt!

Cantina i Borgergade er en anden favorit – italiensk mad uden så meget pis. Sprøde calamari fritti og smagsfulde surdejspizzaer, samt virkelig gode cocktails. Maden serveres ud af et stort åbent køkken og hele restauranten er indrettet i en rå industriel New Yorker stil. Jah det ligner faktisk lidt Tørreloftet lige nu (båb-båb) og så er de virkelig pæne gulvfliser, glasvægge og lamper! I kan her se billeder af Catina.

Det blev til en lidt spøjs blanding af gulv og mad i dette indlæg – well well, I kan se igennem det:)

Jeg er i øvrigt ikke sponsoreret af nogle restauranterne 😉

Så I forresten min DIY på køkken metrofliser, som jeg lagde op i går ?

 • Reply
  Mille Emili
  10. marts 2017 at 11:08

  YAAAASSSSS HVOR ER DET FEDT SMUKKE!!! Har sådan glædet mig til at se hvordan det blev. Jeg er SÅ misundelig 😀 Haha..Det bliver jo SÅ godt!!!! Må komme forbi og se det live når i er rykket hjem igen og din fod er i bedring. Husk jeg gerne kommer forbi med kaffe, kage og gin. Haha! Og mega fedt med den metro DIY. Godt du kunne bruge min! Hihi.. God bedring med foden, lille klodsmajor. God weekend!

  • Reply
   Copenhagen Wilderness
   10. marts 2017 at 11:14

   Yay – er glad for at lige du er vild med det, “selvom det slet ikke er der endnu”! Men du kan se for det – you got it;)
   Du er så velkommen også uden de 3 (virkelig) gode ting <3 GULVWARMING!

   Din guide gav mig håb og troen på at vi også kunne finde ud af <3 TAK for kyndig vejledning – du er en skat<3
   Nu er næste skridte gulve!!!! Men det ser skisme let ud…så der freestyler vi!

 • Reply
  Line
  10. marts 2017 at 18:40

  Det ser allerede så godt ud!

  I jeres renoveringsplaner, har I overvejet at åbne op til bjælkerne og måske længere op til taget? Var det overhovedet en mulighed? Jeg står med denne overvejelse og ville gerne høre andres tanker om det. 🙂

 • Reply
  Anette
  11. marts 2017 at 13:22

  Wau – det ser flot ud 👍😊

Leave a Reply