VORES TØRRELOFT

◊ Om Marmor-had & Kelimkærlighed.

8. september 2014

10665570_1476410835962088_1009305338_nJeg drømmer om kelimtæpper med det rigtige slidte look, som dem man kan få hos Brandts Indoor og mit 2.- 3.  fædrehjemland; Marokko.
Jeg tror lidt, at jeg har haft det med kelim, som jeg har haft det med marmor og mosaik: jeg har været ” over-stimuleret/- satureret” med den slags håndværk, efter en del år i det nordafrikanske. Lidt ligesom min kæreste, desværre er det med Panthella gulvlampen ( fordi, dén har han kigget på hele sin barndom). Men modsat hans Panthella-antipati, har jeg dog fået rystet mit kelim-“had” af mig med årene ( jeg er der ikke HELT med marmor endnu og jeg når det nok heller ikke, før trendbølgen er væk igen). Jeg håber ihvertfald at dagen den kommer, hvor den smukke ” svampe-lampe”, bliver fin igen i hans øjne. Fordi FOR POKKER, hvor knuselsker jeg den altså bare!

Men for at komme tilbage til min kelimkærlighed: Et ægte Kelimtæppe må dog forblive i drømmen i noget tid endnu. Det er jo ikke ligefrem fordi de er billige hér i norden – det er ihvertfald ikke souk-priser 😀
Imens kan jeg savle over overstående tæppe fra House doctor, som er ret så fint og håndtrykt ( og lidt mere prisvenligt) 1299 kr. koster det for 160 x  240 cm, imens 90 x 60 cm.  koster 179 kr. Tæppet fås iøvrigt i 2 andre størrelser og forhandles bl.a. på Trendbazaar.dk

Jeg lyver faktisk lidt, når jeg siger det med marmor, fordi OX DenmarQ’s, samt Broste Copenhagens sofaborder er ret så fine, på trods af marmor 😀

 

 • Reply
  Anne Mette
  28. september 2014 at 20:56

  Nå, ja, hej.. jeg har så lige skrevet et indlæg om, hvor meget jeg elsker marmor (men alligevel håber det snart går over).

  • Reply
   Frøken Overspringshandling
   19. oktober 2014 at 3:39

   Hahaha…den skide marmor ambivalens altså. Der er simpelthen så meget pænt grønt mormor for tiden. Men alt andet trigger mig 😛
   Har besluttet, at vi alle det næste år, skal elsker messing vanvittigt meget. Marmor og kobber er sooo last year. Kelim derimod…det er cool lige indtil jeg får råd til det 😛

Leave a Reply