KØBENHAVN

Det skal du lave i dag i KBH

31. maj 2015

 photo Botanisk have_zpsnegrnhvn.jpg
Hvis man ikke ved man skal lave i dag og bor i København, vil jeg opfordre til en tur til mit absolut favorit spot: Botanisk Have. I dag (Kl.11-17) er det nemlig Botanisk Haves Dag – så haven er fyldt med hygge, planter man kan købe, madboder, musik og workshops. KIHOSKH, som man kender fra Vesterbro, rykker ind med et folksvognsrugbrød, hvorfra der vil blive solgt sandwich og kage. Terroristen fra Jægerborggade vil servere vin, Jura Majs servere byens bedste pandekager med Nulli og hele lækkeriet og mange flere vil være til stede med juice og kaffe.

DMI lover, at vejret er tørt frem til kl. 18 – og skulle en byge alligevel komme forbi, så er der altså ikke noget bedre end at flygte ind i Palmehusets varme og høre regnen på alle glasruderne, imens man kigger og dufter på de fine planter 😉 Plante Nørd to the BONES!

Photocredit: Botanisk Have

    Leave a Reply